Kellene egy RCON Menü
|
|
Bull_1243 | Dátum: Péntek, 01.31.2014, 1:33 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 6
Állapot: Offline
| Hellósztok. Nézegettem neten RCON menüket meg stb. de nem találtam. Nem tudna nekem valaki adni egy RCON menüt? Nagyon megköszönném. Xfire: 007bull007 Bull - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - “Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is." - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
|
|
| |
GreZz | Dátum: Péntek, 01.31.2014, 11:23 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| szedd ki az egyik modból.. amúgy rohadt egyszerű az elkészítés! Tudsz menüt szerkeszteni?
=========================================== A jó harcos a vereséget is elismeri. Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e. ===========================================
|
|
| |
Bull_1243 | Dátum: Vasárnap, 02.02.2014, 2:16 PM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Üzenetek: 6
| Sajnos nem tudok, se módbol kivenni nem vagyok modder csak nagyon kellene egy RCON menü...
|
|
| |
GreZz | Dátum: Vasárnap, 02.02.2014, 8:51 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| Valahogy tanuld meg:D csak a menü készítést nem muszály moddernek lenni ahoz, hogy elkészíts egy rcon menüt, rohadt egysszerű!
=========================================== A jó harcos a vereséget is elismeri. Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e. ===========================================
Az üzenetet módosította: GreZz - Vasárnap, 02.02.2014, 8:52 PM |
|
| |
Bull1897 | Dátum: Hétfő, 03.10.2014, 0:40 AM | Üzenet # 5 |
Közlegény
Üzenetek: 7
| Már megoldódott, van sok rcon menüm... xD köszi azért...
|
|
| |