Cod 2 Csevegő
|
|
trapi | Dátum: Kedd, 03.19.2013, 0:59 AM | Üzenet # 16 |
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 10
Állapot: Offline
| a killstrike nem jó nem tudnál segíteni ? Hozzáadva (03.19.2013, 0:59 AM) --------------------------------------------- Killstreak nem jó segítenél légyszives ?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Kedd, 03.19.2013, 9:32 PM | Üzenet # 17 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
| Olvasd el megint ....
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
trapi | Dátum: Kedd, 03.19.2013, 9:59 PM | Üzenet # 18 |
Közlegény
| DragHun, megcsináltam de ugy bugos ahogy van beléptem és 3 kill strike egyből xD megöltem valakit 3 kill strike egyből ( DE NEM ADJA MEG A CUCCOT ÉRTE.....
|
|
| |
DragHun | Dátum: Kedd, 03.19.2013, 10:31 PM | Üzenet # 19 |
Ezredes
| Ne idegesíts ... Béna vagy ....
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
trapi | Dátum: Kedd, 03.19.2013, 11:14 PM | Üzenet # 20 |
Közlegény
| pedig leírás alapján csináltam...
|
|
| |
Hero | Dátum: Szombat, 03.23.2013, 0:59 AM | Üzenet # 21 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
| Helló! Olyat kérdeznék h nincs valami védelmi rendszer a szerver rcon feltöréséhez mivel álandoan tudja valaki az új rcont és már mindent meg tettem, hogy ne tudja de hibá. Lehet a szolgáltatom hibája is?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 03.25.2013, 11:42 AM | Üzenet # 22 |
Ezredes
| :))
szerver.cfg vagy nem tudom mi a cfg-d neve, azt nevezd át valami :>>>>balablabla.cfg vagy valamire ne hogy ezt add neki csak írtam egy példát xD
|
|
| |
Hero | Dátum: Hétfő, 03.25.2013, 12:26 PM | Üzenet # 23 |
Közlegény
| Már azt is meg csináltam+megadtam egy kamu rcont a cfg-be és a rendeset meg a webadminba kell de hiába akkor is tudja állítólag 2 perc alatt töri fel szerintem ez a szolgáltató hibája, hogy nincs a szervernek védelme
|
|
| |
DragHun | Dátum: Kedd, 03.26.2013, 11:48 PM | Üzenet # 24 |
Ezredes
| akkor a fő gesc be a start gametype ba be írod ezt
Idézet setcvar("rcon_password", "JELSZÓ");
|
|
| |
Hero | Dátum: Szerda, 03.27.2013, 0:05 AM | Üzenet # 25 |
Közlegény
| Köszi!! Ki próbálom.
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 03.30.2013, 3:44 AM | Üzenet # 26 |
Ezredes
| Nm
|
|
| |
Sayiid | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 4:37 PM | Üzenet # 27 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Sziasztok. Azután érdeklődnék mi módon tudnám a kedves modderekkel felvenni a kapcsolatot? válaszotokat előre is köszönöm.
|
|
| |
onpress | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 5:37 PM | Üzenet # 28 |
Közlegény
Üzenetek: 6
| Üdv Sayiid! 1: Itt az oldalon keresztül írsz nekik PM-et! 2: Vagy felveszed őket xfiren--> Neon: martagvagy, Sipex: thessos! Remélem segítettem! Csáó!!!Hozzáadva (07.17.2013, 5:37 PM) --------------------------------------------- Jah és NEON olvastam a legutóbbi bejegyzésedet ,az alap zombi accsystestemmel kapcsolatban! Nos engem nagyon érdekelne!!! És támogatom ezt a felvetésedet!
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 7:22 PM | Üzenet # 29 |
*-*
Üzenetek: 224
| Kedves Sayiid!!
Bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, mint már az előttem lévő onpress közlegény írta itt írhatsz PM-et nekünk.
Xfire címem: thessos
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
Alex | Dátum: Szerda, 08.14.2013, 11:50 PM | Üzenet # 30 |
Közlegény
| Sziasztok! letöltötem az account system zombi modot amit BSI készitet és azt szeretném megkérdezni hogy a vadászoknál és a zombiknál hogy kell megváltoztatni azt hogy a zombinak ne soti vagy mp44 legyen a kezébe mikor ki választom hanem pl:fejsze,motorfürész és a vadászoknak hogy tudom megváltoztani hogy több fegyver legyen ne csak soti és mp44 és szintekre rakni a fegyvereket ugy hogy látszodjon hogy hányastol lehet pl:Raygun 55lvl remélem értitek hogy akarom elöre is köszi a segitséget
|
|
| |