n'R# Account System Zombi Szerverre TGF ->(ZÁRT)
|
|
DragHun | Dátum: Vasárnap, 05.12.2013, 3:55 PM | Üzenet # 1 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Állapot: Offline
| Sziasztok!
n'R# Zombi klánba a TGF et meg nyitom (Ez nem ATGF) Gyengébbek kedvéért--> Admin tag Felvétel még zárt! Tulajdon képen annyi lenne a TGF feltétele hogy értelmes ember legyél és lehetőleg 12 - 13 éves legyél!
Nem vitatkozó, a nála nagyobb rangúnak engedelmeskedik! Le írom ezt is a gyengébbek miatt, mert vannak olyanok akik ezt a szintre értik szerveren...
Pl: Akiknek van admin menü je, vagy akiknek rconja van, vagy fő admin.
Jelentkezzetek itt! Vagy X fire, vedd fel velem a kapcsolatot, x firem>martagvagy
FIGYELEM: ELŐRE SENKI NE JELENTKEZZEN ADMINRA MERT AZ TUTI NEM LESZ ADMIN!
Az admin TGF re csak is kizárólag 18+ jelentkezhet majd! De ez még később lesz!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Since | Dátum: Hétfő, 05.13.2013, 1:22 AM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
| Helló!
Szeretnék jelentkezni a klánba. Értelmes, naponta online ember vagyok.
Néhány dolog rólam
Név: [ H. Vince ] Kor: [ 15 ] Mikrofon: [ Van ] Elérhtőség: [ vini15@citromail.hu, xf: duliczka, esetleg még ts3 és skype ] Admin tapasztalat: [ Van, több mint 3 év ] Xfire: [ duliczka ] CoD2 multiplayer órák száma: [ +600 ] Nyelv: [ magyar, angol, gyenge német ] Becenév: [ Since, aQua ]
Voltam már több kisebb és nagyobb klánba, főleg war,- és zombis klánokba.
Ennyi lenne, amit tudni kell rólam.
Üdv.
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 05.13.2013, 8:19 PM | Üzenet # 3 |
Ezredes
| Idézet (Since) Helló! Szeretnék jelentkezni a klánba. Értelmes, naponta online ember vagyok. Néhány dolog rólam Név: [ H. Vince ] Kor: [ 15 ] Mikrofon: [ Van ] Elérhtőség: [ vini15@citromail.hu , xf: duliczka, esetleg még ts3 és skype ] Admin tapasztalat: [ Van, több mint 3 év ] Xfire: [ duliczka ] CoD2 multiplayer órák száma: [ +600 ] Nyelv: [ magyar, angol, gyenge német ] Becenév: [ Since, aQua ] Voltam már több kisebb és nagyobb klánba, főleg war,- és zombis klánokba. Ennyi lenne, amit tudni kell rólam. Üdv.
Grat fel vettünk!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Tuki | Dátum: Hétfő, 05.13.2013, 9:48 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
| Hello!
Szeretnék jelentkezni a klánba, minden nap online vagyok! Ha mégsem akkor meghaltam.
Rólam:
Név: Tukacs Patrik , Játékban : Ingu Kor: 15 Mikrofon: Van Elérhetőség: tukacs.p@freemail.hu, xf(ek): magyarcodos , tuki555 de ebből a magyarcodos-sal vagyok fennt + ts3 és skype. Admin tapasztalat: 3-4 évnyi tudás Xfire: magyarcodos CoD2 MP órák száma: 1400h+ Nyelv: magyar, angol Becenév: Tuki
|
|
| |
Norbert | Dátum: Hétfő, 05.13.2013, 9:51 PM | Üzenet # 5 |
Közlegény
| Sziasztok.Szeretnék jelentkezni TGF re a N"r klán zombie szerverére mert ugy gondolom hogy szerintem jól össze lett hozva Nos akkor lássuk amit rólám tudnikéne:
Név: [ M.Norbi ] Kor: [ 18 ] Mikrofon: [ Van ] Elérhtőség: [ ts3,skype:gooddeath9,xfire:unios,email cím: injectecske@gmail.com] Admin tapasztalat: [ Van 4,év] Xfire: [ unios ] CoD2 multiplayer órák száma: [ 1100] Nyelv: [ magyar,szlovák,angol] Becenév: [ Uni,Chaos]
Ennyit kellene rólam tudni köszönöm hogy megnéztes by Uni!
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 05.13.2013, 9:59 PM | Üzenet # 6 |
Ezredes
| Felvéve az összes!
|
|
| |
vasi | Dátum: Hétfő, 05.13.2013, 10:36 PM | Üzenet # 7 |
Közlegény
| Hello!
Szeretnék jelentkezni ! Napi aktivitás elérhetőség . Egy kis tudni való rólam .
Név [Vass Ádám] Kor [17+] Elérhetőségeim [xfire:vasikaaa email:vasicxxc@gmail.com skype:vasicx] Rcon kezelés [tapasztalt]Mikrofon [Van]Cod2 multiplayer órák száma [2000+] Nyelv ismeret [magyar,angol] Játékos nevem [Vasi]Admin tapasztalat [Van.2 év]
Több szerverem is volt . Ezek között modolt szerverem is volt pontosabban botzombi mod futott rajta. Körülbelül ennyit rólam . Előre is köszönöm .
|
|
| |
EnzZO | Dátum: Kedd, 05.14.2013, 9:06 PM | Üzenet # 8 |
Közlegény
| Tiszteletem,
szeretnék jelentkezni a klánba.
Akkor elsőként pár dolog rólam.
[Név]:Herczeg Dominik [Kor]: 17 [Elérhetőségek]: xfire:kutja123 ; skype:herczeg-dominik ; email:dominik363@gmail.hu [Nyelvek]: magyar,német,szlovén,angol ( angol alapfokon) [CoD2]: 4 éve játszok rajta, az utobbi 1 évben volt 3 szerverem. Admin tapasztalat ebből kifolyolog van. [Ingame name]: EnzZO [TS3]: Van
Miért jelentkezek: A régi szerveren is elég sokat játszottam és én egy normális közösségnek ismertem meg a szerver látogatóit ( persze pár kivétellel ). Remélhetőleg a klánban is van összetartóerő ( nem csak 1 ilyen van is meg nem is klán, ahol a tagok nem ts-elnek stbstb.), ha ez megvan akkor probléma nem lehet! Ami engem illet alkalmazkodni tudok, tudom minek mi a határa.
Üdvözlettel: EnzZO
|
|
| |
ProKeviN | Dátum: Szerda, 05.15.2013, 8:34 PM | Üzenet # 9 |
Közlegény
| Szia!
Szeretnék jelentkezni az n"R klán zombi szerverére! Naponta online vagyok,értelmes ember vagyok. [Név]K.Kevin [Kor]14 [Elérhetőségek]:X-fire:codoskevin,codoskevin1 email:skinhead8873@windowslive.com , kevinkexd123456@citromail.hu , kevinke123456jatek@citromail.hu [Cod2 órák]1100+ [Becenév]Kevin Admin tapasztalat kb. 1 év!
Elöre is kössz :KeViN
Az üzenetet módosította: ProKeviN - Szerda, 05.15.2013, 10:04 PM |
|
| |
Sasi | Dátum: Szerda, 05.15.2013, 9:01 PM | Üzenet # 10 |
Közlegény
| Hello!
Szeretnék jelentkezni ! Napi aktivitás elérhetőség . Egy kis tudni való rólam .
Név [Sasi Márton] Kor [17] Elérhetőségeim [xfire:cicifiksz email:cicifiksz@citromail.hu] Rcon kezelés [tapasztalt]Mikrofon [Van]Cod2 multiplayer órák száma [2000+] Nyelv ismeret [magyar,angol] Játékos nevem [Ghostzje]Admin tapasztalat [Van 2,5-3 év.]
Több szerverem is volt . Ezek között modolt szerverem is volt pontosabban zombi mód és jump is futott rajta. Körülbelül ennyit rólam . Előre is köszönöm .
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szerda, 05.15.2013, 10:22 PM | Üzenet # 11 |
Ezredes
| Felvéve az összes!
|
|
| |
Admirális | Dátum: Csütörtök, 05.16.2013, 10:30 PM | Üzenet # 12 |
Közlegény
Üzenetek: 8
| Hello!
Napi Aktivítás [Megvan minden nap délután 2 től estig elérhető vagyok]
Név [Kónya Máté] Kor [14] Elérhetőség [Xfire:konyamate2, E-mail: officialmatu0101@gmail.com] Nyelv ismeret [Magyar(anyanyelv),Angol,Német (Anyanyelvi szinten tudok) ] (Bár ez nem tudom mire kell leírni,de oké:D) CoD 2 Órák száma [1288] CoD 4 Órák száma [223] Játékos nevem[TheMatu]
Volt már zombi szerverem [Csak csődbe ment XD]
Az üzenetet módosította: Admirális - Csütörtök, 05.16.2013, 10:32 PM |
|
| |
Randy | Dátum: Szombat, 05.18.2013, 0:34 AM | Üzenet # 13 |
Közlegény
| Hello!
Szeretnék jelentkezni a klánba! Aktivitás megvan (Este 7-től tudok Cod-ozni kollégium miatt)
Név [Ivusza Milán] Kor [14] Elérhetőség [xfire: cenasucks007;e-mail: ivusza.milan@gmail.com] Nyelv ismeret [Magyar,német,kicsi angol] Cod 2 órák száma [700+] Játékos nevem [eXocrisT'Randy] Admin tapasztalat: [Botzombin meg tdmx módos szerveren voltam admin,később megszűntek a szerverek]
Üdvözlettel: Randy
|
|
| |
Colaa | Dátum: Szombat, 05.18.2013, 2:49 PM | Üzenet # 14 |
Közlegény
| Helló!
Szeretnék jelentkezni a klánba. Értelmes, naponta online ember vagyok.
Néhány dolog rólam:
Név: Földesi Kálmán Kor: 17 Elérhető vagyok: X-fire: kacika Van ts3,Mikrofon Becenevem: Káci vagy Colaa
Imádok zombizni játszottam mindenhol Nemvagyok béna Ennyi lenne.
Köszönöm hogy olvasod.
|
|
| |
Doresőect | Dátum: Vasárnap, 05.19.2013, 1:03 PM | Üzenet # 15 |
Közlegény
| Sziasztok!
Szeretnék Jelentkezni a klánba. Hétköznap napi 4 óra min. online ember vagyok. Azért szeretnék jelentkezni a klánba hogy része legyek ennek a kedves, jó társaságnak,és hogy a szerver, a klán hirnevében tudjak segíteni. Rólam pár dolog: [Játékbeli nevem:Dore$pect] [Kor:16] [Elérhető vagyok: xfire:nagydominik skype:dominikfoci] ]Ts3 van.] [4 év admin tapasztalat. a zom szerokon össes rcon parancs megy] [Voltam pár zombi klánban (Storm,Immortal,7th De más cb klánba is. ] [Cod2 Órák száma +1200]
Köszönöm,Hogy elolvastátok!
|
|
| |