| 

Segítség!!!!hogyan lehet humanvsbot modot account systemmel
				 | 
 | 

| Dodokacsa | Dátum: Vasárnap, 09.01.2013, 11:41 PM | Üzenet # 1 |  
					| 
					 Közlegény 

Csoport: Felhasználók 

Üzenetek: 4 

Állapot: Offline 

| Sziasztok!    Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet account systemes modot humansvsbots moddal összekapcsolni?   Tehát hogy vannak az eggyikcsapatban a botok(alapból) és te csak a másik csapatba tudsz bemenni. Már van egy pár modern fegyver benne, de nemtudom összerakni account systemmel!!!    Vagyis hogy úgy tudod használni a fegyvereket, ahogy ölöd a botokat és kapsz xp t és fejlődsz.   Aki tud segítsen!!!!    A válaszokat előre is köszönöm!!!   Dodokacsa  

|  
					|   | 
					 |  
				  | 

| Sipex | Dátum: Csütörtök, 09.05.2013, 2:20 PM | Üzenet # 2 |  

*-* 

Csoport: Adminisztrátorok 

Üzenetek: 224 

| Szia. 
   Háát, ez lehetetlen. Mivel, a botok nem tudnak regelni így belépnek a játékba de, csak a nézelődöbe lesznek. 
   Van, 1-2 megoldás arra hogy legyen account system, de akkor nem tudsz fejlődni csak pénzt szerezni és úgy semmi értelme nincsen.. 
   Majd keresek valamit ez ügyben..   
   Sipex © 2013

Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.   ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----   ______The Best Modder______

Az üzenetet módosította: Sipex - Péntek, 09.06.2013, 6:09 PM  |  
					|   | 
					 |  
				  | 

| omaSpencer | Dátum: Csütörtök, 10.10.2013, 10:37 AM | Üzenet # 3 |  
					| 
					 Őrmester 

Csoport: Felhasználók 

Üzenetek: 37 

| Sztem semmiköze nincs a botnak a regeléshez mivel őt alapból a menu_team-be rakja. Egyszerűen a testclientsek amikor connecttelnek ott megadsz egy változót, és az acc sys-be megadod neki, hogyha bot akar belépni ne keljen regelni-e meg ilyesmi, csak berakja vmelyik team-be.       Sztem simán kivitelezhető.

|  
					|   | 
					 |  
				  |