Segítség!!!!hogyan lehet humanvsbot modot account systemmel
|
|
Dodokacsa | Dátum: Vasárnap, 09.01.2013, 11:41 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Állapot: Offline
| Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet account systemes modot humansvsbots moddal összekapcsolni? Tehát hogy vannak az eggyikcsapatban a botok(alapból) és te csak a másik csapatba tudsz bemenni. Már van egy pár modern fegyver benne, de nemtudom összerakni account systemmel!!! Vagyis hogy úgy tudod használni a fegyvereket, ahogy ölöd a botokat és kapsz xp t és fejlődsz. Aki tud segítsen!!!! A válaszokat előre is köszönöm!!! Dodokacsa
|
|
| |
Sipex | Dátum: Csütörtök, 09.05.2013, 2:20 PM | Üzenet # 2 |
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
| Szia.
Háát, ez lehetetlen. Mivel, a botok nem tudnak regelni így belépnek a játékba de, csak a nézelődöbe lesznek.
Van, 1-2 megoldás arra hogy legyen account system, de akkor nem tudsz fejlődni csak pénzt szerezni és úgy semmi értelme nincsen..
Majd keresek valamit ez ügyben..
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
Az üzenetet módosította: Sipex - Péntek, 09.06.2013, 6:09 PM |
|
| |
omaSpencer | Dátum: Csütörtök, 10.10.2013, 10:37 AM | Üzenet # 3 |
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 37
| Sztem semmiköze nincs a botnak a regeléshez mivel őt alapból a menu_team-be rakja. Egyszerűen a testclientsek amikor connecttelnek ott megadsz egy változót, és az acc sys-be megadod neki, hogyha bot akar belépni ne keljen regelni-e meg ilyesmi, csak berakja vmelyik team-be. Sztem simán kivitelezhető.
|
|
| |