Szerda, 03.03.2021, 3:20 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Cod2 Modding
Főoldal | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » Cod2 alap "pontrendszer" ha hívhatjuk így. (Valakitől kérhetnék egy scriptet, hogy hogyan megoldtható?)
Cod2 alap "pontrendszer" ha hívhatjuk így.
CyborgDátum: Péntek, 09.13.2013, 3:16 PM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hello!

Valakitől kérhetnék egy scriptet, hogy hogyan megoldtható?
Amit szeretnék én pontosan, az az, hogy ha megölsz valakit, akkor kiirja, hogy
+1 (Sima ölés)
+3 (Headshot ölés)
+3 (Bash ölés)
és ezt nemúgy, hogy az xFire-n a statisztikáknál kiírjon 999999999 pontot, hanem mindig ugye amennyit elértél a mapon (érthetően :D)
A modom egy alap only rifle&sniper mod lenne amik camo-s rifle fegyók... de ez végülis nem is fontos.. biggrin
Tehát egy scriptet megköszönnék és a menetelét + még hogy hova xd!

Előre is köszi, Cyborg :)))))))
 
DragHunDátum: Szombat, 09.14.2013, 0:36 AM | Üzenet # 2
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
Fel frissítem a memóriádat, itt nem másnak kéne meg írni a scriptet helyetted, hanem neked hogy meg tanuld.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
CyborgDátum: Szombat, 09.14.2013, 1:15 PM | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Hírnév: 0
Állapot: Offline
DragHun,  ( ^Neon)

Én ezt azért kérdezem, mert nem tudom! Ha tudnám nem kérdezném.! De ha leírná valaki, azután már tudnám. Ennyi!

Cyborg


Az üzenetet módosította: Cyborg - Szombat, 09.14.2013, 1:16 PM
 
DragHunDátum: Szerda, 09.18.2013, 1:47 AM | Üzenet # 4
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
Még mindig nem érted a lényeget.
Azért tanulgasd.
És idővel menni fog.

Nem fogod meg tanulni azzal ha most le írom.


“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
CyborgDátum: Péntek, 09.20.2013, 3:12 PM | Üzenet # 5
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hát igen, úgy, hogy foggalmam sincsen arról, hogy hogyan kezdjek bele és miképp csináljam biztosan meg fogom tanulni.........
Ha tudnám a lényeget akkor nem kérdeztem volna...

CYboRG


Az üzenetet módosította: Cyborg - Péntek, 09.20.2013, 3:13 PM
 
SipexDátum: Szombat, 10.12.2013, 9:37 PM | Üzenet # 6
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Hírnév: 2020
Állapot: Offline
Szia.

Ha, van egy kis angol tudásod és körül néznél a "Callback_PlayerKilled()" -részben, talán okosabb is lennél!!

És pár topikban is körül nézhetnél, mert én úgy tudom ez már le van írva....

A témát is rossz helyre nyitottad, ha nem vetted volna észre "TE SE" van "Segítégkérő" topik. Legközelebb oda nyítsd, köszii biggrin

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------

Belépsz fő gsc-be.

Legörgeted a "Callback_PlayerKilled()"-részhez, és megkeresed az "attacker.score++;"-t.

És az alá bemásolod ezeket, valahogy így néz ki---->
              
Kód
attacker.score++;               
               attacker iprintlnbold("^2+1");
               teamscore = getTeamScore(attacker.pers["team"]);
               teamscore++;
               setTeamScore(attacker.pers["team"], teamscore);
               checkScoreLimit();

               if( sMeansOfDeath == "MOD_HEAD_SHOT" )
               {
                  attacker.score+=3;
                  attacker iprintlnbold("^2+3");
               }
                  
               if( sMeansOfDeath == "MOD_MELEE" )
               {
                  attacker.score+=3;
                  attacker iprintlnbold("^2+3");
               }

Váljon egészségedre!!

ui: Ezzel az "iprintlnbold"-os megoldás lesznek gondok, ez a legkönnyebb megoldás szóval ezt kaptad!!

Sipex © 2013


Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----
______The Best Modder______


Az üzenetet módosította: Sipex - Szombat, 10.12.2013, 9:38 PM
 
omaSpencerDátum: Hétfő, 10.21.2013, 11:23 AM | Üzenet # 7
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 37
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Nem mintha egy hud olyan bonyolult lenne biggrin
 
SipexDátum: Hétfő, 10.21.2013, 3:06 PM | Üzenet # 8
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Hírnév: 2020
Állapot: Offline
Nem az, de ha így könnyebb akkor használja ezt. 

Majd idővel, "remélem" megtanulja HUD-al megcsinálni wink

Sipex © 2013


Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----
______The Best Modder______
 
omaSpencerDátum: Csütörtök, 10.24.2013, 9:49 AM | Üzenet # 9
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 37
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Jogos smile
 
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » Cod2 alap "pontrendszer" ha hívhatjuk így. (Valakitől kérhetnék egy scriptet, hogy hogyan megoldtható?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Oldal by ^Neon |Xfire:martagvagy © 2021 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz