Szerda, 03.03.2021, 2:30 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Cod2 Modding
Főoldal | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » ID
ID
GreZzDátum: Vasárnap, 02.02.2014, 10:22 PM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 13
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Sziasztok! 
Az lenne hogy lehet, azt hogy egy self vagy valamivel megcsinálni egy menüben a neveket leírja!
Válaszaitokat előre is köszönöm!


===========================================
A jó harcos a vereséget is elismeri.
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e.
===========================================
 
nyaaDátum: Hétfő, 02.03.2014, 8:55 PM | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
szia,
ezt nagyon egyszerűen meg tudod oldani:
Menube:
- raksz egy nagy szöveget, melynek raksz egy dvart, legyen mondjuk 'text'
- onopenre beírod hogy scriptmenuresponse "valami";
Menus.gsc-be
- berakod hogy 
    if(response=="valami")
    {
        t="";
        players=getentarray("player","classname");
        for(i=0;i<players.size;i++)
            t+=players.name + "\n";

        self setclientcvar("text",t);
     }

Ezt utána már úgy forgatod, ahogy akarod.
 
GreZzDátum: Csütörtök, 02.06.2014, 12:34 PM | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 13
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nekem nem megy:S de ez olyan mind 1 botzomba az admin menü? mert nekem olyasmi kéne hogy 1(ID) Joska

===========================================
A jó harcos a vereséget is elismeri.
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e.
===========================================
 
nyaaDátum: Csütörtök, 02.13.2014, 1:32 AM | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
ez csak leírja egy menube a neveket.
 
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » ID
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Oldal by ^Neon |Xfire:martagvagy © 2021 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz