Account System -re SD mód
|
|
Bull_1243 | Dátum: Kedd, 02.04.2014, 4:57 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 6
Állapot: Offline
| Hellósztok. Account System SD Módot szeretnék csinálni. De nincsen hozzá SD módom. Valaki valami segítség? Nagyon megköszönném!!! :D
|
|
| |
GreZz | Dátum: Kedd, 02.04.2014, 11:12 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| attól függ miben?:D hogy teljesen sajátot akarsz vagy mi?:D De amúgy ami fent van tdm modot nagyon könnyűen át lehet írni!
=========================================== A jó harcos a vereséget is elismeri. Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e. ===========================================
|
|
| |
Bull_1243 | Dátum: Kedd, 02.11.2014, 11:51 AM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Üzenetek: 6
| Oké de én nembirom xD
|
|
| |
GreZz | Dátum: Kedd, 02.11.2014, 1:01 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 13
| segítek 1. Csináld meg a szervered 2. Vedd ki az alap játékból sd.gsc-t és rakd be a maps/mp mappába(ha nincs csinálj) 3. Tölsd le socinak az alap tdm modját 4. Neon modjából, pedig nyisd meg a tdm.gsc-t 5. CTRL+F és be írod hogy acc ha megvan másold őket, és tedd be az sd.gsc-be de ugyan oda ahonnan másoltad! 6. sd.gsc-be CTRL+F és most azt írod be hogy if(level.splitscreen) és addig keresd amíg scriptMainMenu = game["menu_ingame"];(vagy ingame simán) ez a sor van alatta 7. menu_ingame-t írd át menu_hello-ra ha van alatta még egy menu_ingame azt is írd át! 8. if(!isDefined(self.pers["skipserverinfo"])) most ezt a sort keresd meg és megint alatta van hogy menu_ingame azt is ird át menu_hello-ra az alatta lévőt ne írd át! És ha mindent jól csináltál akkor működnie kell! Ha szeretnél futást is bele akkor callback_startgametype() ben megkeresed a threadokat beírod alájuk hogy thread maps\mp\gametypes\_sprint::main(); spawnplayer() alá rakd be ezt a 2 sort! self.sprint_stamina=100; self thread maps\mp\gametypes\_sprint::Monitor_Sprint(); ha nem működik valami vegyél fel xfirére: Lion1255
=========================================== A jó harcos a vereséget is elismeri. Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e. ===========================================
|
|
| |
nyaa | Dátum: Csütörtök, 02.13.2014, 1:34 AM | Üzenet # 5 |
Közlegény
Üzenetek: 4
| ez így nem teljesen fog működni.. Egyszerűbb hogy fogod az alap sd modot, belerakod az acc systemet (bejelentkező menu elején, meg a változók) és az alapján írsz rang rendszert meg amit akarsz.
|
|
| |
Sony | Dátum: Péntek, 03.06.2015, 11:42 PM | Üzenet # 6 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| Egészen ez így sem lesz jó a menüt be fogja adni de a statokat nem fogja menteni. ha átláthatóvá akarod tenni írj egy külön scriptet a statoknak ugyanis mindent definálnikell. pl. stats.gsc-n belűl ez van stat()//ez a playerconnectben hívod meg pl self thread maps\mp\gametypes\stats::stat(); { if(!isDefined(self.pers["lname"]))self.pers["loginname"] = ""; if(!isDefined(self.pers["lpw"]))self.pers["loginpw"] = ""; if(!isDefined(self.pers["money"]))self.pers["money"] = 0; if(!isDefined(self.pers["rank"]))self.pers["rank"] = 1; if(!isDefined(self.pers["xp"]))self.pers["xp"] = 0; } mentes()//ezt örökciklusba tesszük lentebb { if(!isDefined(self.pers["login"])) return; f=openfile("accok/"+self.pers["loginname"]+"/info.cfg","write"); fprintln(f,self.pers["loginpw"]); fprintln(f,self.pers["money"]); fprintln(f,self.pers["rank"]); fprintln(f,self.pers["xp"]); closefile(f); } toltes()//ez a bejelentkezésnél threadolod self thread maps\mp\gametypes\stats::toltes(); { f=openfile("accok/"+self.pers["loginname"]+"/info.cfg","read"); freadln(f); self.pers["loginpw"]=fgetarg(f,0); self.pers["money"]=fgetarg(f,1); self.pers["rank"]=fgetarg(f,2); self.pers["xp"]=fgetarg(f,3); closefile(f); } ment()//ez is a bejelentkezésnél self thread maps\mp\gametypes\stats::ment(); { while (1) { wait 10; self thread mentes(); } } ezekez meghívod a megfelelő helyen és kész is. Az értékeket persze számoltatnod is kell pl hogy a pénz menyi lesz megadod az ölésnél hogy fejlövésre menyit adjon de gondolom ez már mennifog
remélem tudtam segíteni
By Dj Sony^^
Az üzenetet módosította: Sony - Péntek, 03.06.2015, 11:43 PM |
|
| |
CrOn410 | Dátum: Hétfő, 03.09.2015, 8:47 PM | Üzenet # 7 |
Őrmester
Üzenetek: 28
| Idézet Sony ( ) By Dj Sony^^ Elhitted :Dddd
[right][/right]