Szerda, 04.14.2021, 5:23 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Cod2 Modding
Főoldal | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » Account System -re SD mód
Account System -re SD mód
Bull_1243Dátum: Kedd, 02.04.2014, 4:57 PM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 6
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hellósztok. Account System SD Módot szeretnék csinálni. De nincsen hozzá SD módom. Valaki valami segítség? Nagyon megköszönném!!!  :D
 
GreZzDátum: Kedd, 02.04.2014, 11:12 PM | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 13
Hírnév: 0
Állapot: Offline
attól függ miben?:D hogy teljesen sajátot akarsz vagy mi?:D De amúgy ami fent van tdm modot nagyon könnyűen át lehet írni!

===========================================
A jó harcos a vereséget is elismeri.
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e.
===========================================
 
Bull_1243Dátum: Kedd, 02.11.2014, 11:51 AM | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 6
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Oké de én nembirom biggrin xD
 
GreZzDátum: Kedd, 02.11.2014, 1:01 PM | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 13
Hírnév: 0
Állapot: Offline
segítek biggrin
1. Csináld meg a szervered
2. Vedd ki az alap játékból sd.gsc-t és rakd be a maps/mp mappába(ha nincs csinálj)
3. Tölsd le socinak az alap tdm modját
4. Neon modjából, pedig nyisd meg a tdm.gsc-t
5. CTRL+F és be írod hogy acc ha megvan másold őket, és tedd be az sd.gsc-be de ugyan oda ahonnan másoltad!
6. sd.gsc-be CTRL+F és most azt írod be hogy  if(level.splitscreen) és addig keresd amíg  scriptMainMenu = game["menu_ingame"];(vagy ingame simán) ez a sor van alatta
7. menu_ingame-t írd át menu_hello-ra ha van alatta még egy menu_ingame azt is írd át!
8.  if(!isDefined(self.pers["skipserverinfo"])) most ezt a sort keresd meg és megint alatta van hogy menu_ingame azt is ird át menu_hello-ra az alatta lévőt ne írd át!
És ha mindent jól csináltál akkor működnie kell!
Ha szeretnél futást is bele akkor callback_startgametype() ben megkeresed a threadokat beírod alájuk hogy  thread maps\mp\gametypes\_sprint::main();
spawnplayer() alá rakd be ezt a 2 sort!
self.sprint_stamina=100;
self thread maps\mp\gametypes\_sprint::Monitor_Sprint();
ha nem működik valami vegyél fel xfirére: Lion1255


===========================================
A jó harcos a vereséget is elismeri.
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl, az számít, hogy ÉN veszítek-e.
===========================================
 
nyaaDátum: Csütörtök, 02.13.2014, 1:34 AM | Üzenet # 5
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Hírnév: 1
Állapot: Offline
ez így nem teljesen fog működni..
Egyszerűbb hogy fogod az alap sd modot, belerakod az acc systemet (bejelentkező menu elején, meg a változók) és az alapján írsz rang rendszert meg amit akarsz.
 
SonyDátum: Péntek, 03.06.2015, 11:42 PM | Üzenet # 6
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egészen ez így sem lesz jó a menüt be fogja adni de a statokat nem fogja menteni.
ha átláthatóvá akarod tenni írj egy külön scriptet a statoknak ugyanis mindent definálnikell.
pl.
stats.gsc-n belűl ez van
stat()//ez a playerconnectben hívod meg pl self thread maps\mp\gametypes\stats::stat();
{
if(!isDefined(self.pers["lname"]))self.pers["loginname"] = "";
if(!isDefined(self.pers["lpw"]))self.pers["loginpw"] = "";
if(!isDefined(self.pers["money"]))self.pers["money"] = 0;
if(!isDefined(self.pers["rank"]))self.pers["rank"] = 1;
if(!isDefined(self.pers["xp"]))self.pers["xp"] = 0;
}
mentes()//ezt örökciklusba tesszük lentebb
{
if(!isDefined(self.pers["login"]))
return;
f=openfile("accok/"+self.pers["loginname"]+"/info.cfg","write");
fprintln(f,self.pers["loginpw"]);
fprintln(f,self.pers["money"]);
fprintln(f,self.pers["rank"]);
fprintln(f,self.pers["xp"]);
closefile(f);
}
toltes()//ez a bejelentkezésnél threadolod self thread maps\mp\gametypes\stats::toltes();
{
f=openfile("accok/"+self.pers["loginname"]+"/info.cfg","read");
freadln(f);
self.pers["loginpw"]=fgetarg(f,0);
self.pers["money"]=fgetarg(f,1);
self.pers["rank"]=fgetarg(f,2);
self.pers["xp"]=fgetarg(f,3);
closefile(f);
}
ment()//ez is a bejelentkezésnél self thread maps\mp\gametypes\stats::ment();
{
while (1)
{
wait 10;
self thread mentes();
}
}
ezekez meghívod a megfelelő helyen és kész is.
Az értékeket persze számoltatnod is kell pl hogy a pénz menyi lesz megadod az ölésnél hogy fejlövésre menyit adjon de gondolom ez már mennifog

remélem tudtam segíteni

By Dj Sony^^


Az üzenetet módosította: Sony - Péntek, 03.06.2015, 11:43 PM
 
CrOn410Dátum: Hétfő, 03.09.2015, 8:47 PM | Üzenet # 7
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 28
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Idézet Sony ()
By Dj Sony^^
Elhitted :Dddd


[right][/right]
 
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » Account System -re SD mód
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Oldal by ^Neon |Xfire:martagvagy © 2021 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz