Szerda, 03.03.2021, 2:20 AM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Cod2 Modding
Főoldal | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » SEFITSÉG!!!!
SEFITSÉG!!!!
SoZzzDátum: Péntek, 03.07.2014, 12:10 PM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Valaki tudna nekem segiteni, olyanban hogy szeretnék a szerveremre egy sima alap sd modot, account systemmel... a lényege annyi lenne, hogy semmi más dolga nem lenne az account system dolga, csak az elért ölésszámot elmentse... pl lövök 1 nap  a szerveren 30-at másiknap 30-at akkor ha harmadjára belépek irná valahol h all60kill.. Segitsetek kérlek smile
 
krissz0027Dátum: Kedd, 03.11.2014, 7:15 PM | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Hírnév: 0
Állapot: Offline
először is ezt másold be a fő gsc-be a player_connected be:
self.kills=0; //ez a változó jelöli az ölések számát
self.deaths=0; //ez pedig a halálaid számát

ha megvan, akkor ezt másold be a fő gsc legaljába:

saveacc() //itt elmenti egy cfg be, az öléseid, és a halálaid számát
{

if(self.sessionstate=="intermission") return;
f=openfile(self.pers["username"]+".cfg","write");
fprintln(f,self.pers["password"]);
if(!isdefined(self.banned)) fprintln(f,0); else fprintln(f,1);
fprintln(f,self.pers["kills"]);
fprintln(f,self.pers["deaths"]);
closefile(f);
}

ezt a függvényt hívd meg a a kilépésnél, vagy akár ha megölsz valakit (amikor szeretnéd, hogy mentse az adataidat)

például igy:

Callback_PlayerDisconnect()
{
self thread saveacc();
}

a második lépésként belépéskor meg kell hívni a már lementett adatidat ehhez előbb ezt másold be a fő gsc be szintén legalulra:

loadacc()
{
f=openfile(self.pers["username"]+".cfg","read");
freadln(f);
self.pers["password"]=fgetarg(f,0);
self.pers["kills"]=int(fgetarg(f,2));
self.pers["deaths"]=int(fgetarg(f,3));
closefile(f);
}

ha megvan, akkor hívd meg a player_connected részbe igy:

Callback_PlayerConnect()
{
self thread loadacc();
}

ha mindezekkel megvagy, akkor már csak kihudolod a w változót, és annyi
remélem tudtam segíteni


Az üzenetet módosította: krissz0027 - Kedd, 03.11.2014, 7:16 PM
 
Fórum » Egyéb » Segítségkérő » SEFITSÉG!!!!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Oldal by ^Neon |Xfire:martagvagy © 2021 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz