Botzombi
|
|
emirbayrak653 | Dátum: Szombat, 12.05.2015, 11:42 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Állapot: Offline
| i need help botzo mode. i want to add Hell mode. how can i do?
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szombat, 12.19.2015, 1:13 PM | Üzenet # 2 |
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
| Hello man.
Please explain what the hell mod?! Then, I can help you.
Sipex © 2015
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
David77 | Dátum: Kedd, 12.22.2015, 2:00 AM | Üzenet # 3 |
Alezredes
Üzenetek: 106
| Hello!
Egyik botzombie szerobol kivettem a zombi karaktereknek a cuccait. De nem mennek a szeromon Scriptet valaki segit átirni?
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 12.22.2015, 1:15 PM | Üzenet # 4 |
*-*
| Szia
A modell cserélő scriptben át kell írni a modell neveket arra amit te kivettél egy másik szerverből. Aztán, precachezed a modellt és már jó is lesz. Habár, van itt a fórumon egy karakterválasztó mód is amit berakhatsz a módodba :)
Sipex © 2015
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
David77 | Dátum: Kedd, 12.22.2015, 11:44 PM | Üzenet # 5 |
Alezredes
| De én nem zombi hanem botzombiraa értem. a bzmod scripts mappában kellene beirkálni a dolgokat de nem tudom hogy mit kell.Hozzáadva (12.22.2015, 11:44 PM) --------------------------------------------- botzombie karaktereket kellen berakni a szeromba de a scriptet nem tudom átirni
|
|
| |
Sipex | Dátum: Péntek, 01.08.2016, 10:38 PM | Üzenet # 6 |
*-*
| Én is a botzombiról beszéltem neked.. Ha jól emlékszek az admins.gsc fájlban vannak a karakterek megírva ott kell átírni a nevüket aztán precachezni a fő gsc-ben ahol a többi van :)
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Szombat, 01.09.2016, 11:13 AM | Üzenet # 7 |
Alezredes
| De nem cserélni akarom. Hanem még hozzá adni karaktereket a karakterválasztáshoz. Akkor milenne a teendőm?
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szombat, 01.09.2016, 1:27 PM | Üzenet # 8 |
*-*
| Gondolom, értelem szerűen írsz pár új sort az új karakter kinézet fájlnevével. Aztán, precachezed a modell fájlt a bzmod.gsc vagy ami a fő gscd-ben.
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Vasárnap, 01.17.2016, 5:22 AM | Üzenet # 9 |
Alezredes
| Botzombie mapot akarnék készíteni. a botzombie és a vadászok spawnerét hogyan tudnám lerakni? Valamint a perkeket és az ammo és a pöriládát is hogy tudom belerakni a mapba?
|
|
| |