Zombiból vadász!
|
|
Dunhill | Dátum: Szerda, 05.29.2013, 8:53 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 10
Állapot: Offline
| Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom betenni a vásárlás menüpontba ,hogy zombiból vissza tegye valaki magát vadászba !
|
|
| |
Sipex | Dátum: Csütörtök, 05.30.2013, 2:21 PM | Üzenet # 2 |
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
| Szia! Most nem a saját gépemnél vagyok, sajnos nem tudok válaszolni mivel az a parancs az otthoni gépemen van. Fejből meg nem tudom azt az eggyetlen varázs parancsot. Majd holnap megmondom. Köszönöm előre is a figyelmedet. Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
Dunhill | Dátum: Csütörtök, 05.30.2013, 3:18 PM | Üzenet # 3 |
Közlegény
| Szia! Én köszönöm a válaszodat! És még majd lenne pár kérdésem ! ha ráérnél majd segítenél nekem ? ha megkérlek ! Énis szeretném megtanulni a módolás alapjait ! nagyon tetszik ! és ez a honlap remek !
|
|
| |
Sipex | Dátum: Csütörtök, 05.30.2013, 9:48 PM | Üzenet # 4 |
*-*
| Persze, szívesen segítek pláne ha az illető kezdő!
Rendben, akkor ezt is megbeszéltük...
Viszlát holnap!
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
Dunhill | Dátum: Csütörtök, 05.30.2013, 11:17 PM | Üzenet # 5 |
Közlegény
| Rendben van ,akkor majd rám irsz,ha megkérhetlek ?:)
|
|
| |
Taki | Dátum: Péntek, 05.31.2013, 11:08 AM | Üzenet # 6 |
Közlegény
Üzenetek: 15
| Szia dunhill! Én tudok neked segíteni vegyél fel xfirére: lion1225
|
|
| |
Dunhill | Dátum: Péntek, 05.31.2013, 9:56 PM | Üzenet # 7 |
Közlegény
| valamiért nem birlak felvenni!de itt az én xfirém :roli0812 Hozzáadva (05.31.2013, 9:56 PM) --------------------------------------------- Sipex irj majd!légyszives.
|
|
| |
Sipex | Dátum: Péntek, 05.31.2013, 10:00 PM | Üzenet # 8 |
*-*
| Nah, ittvagyok
Kód if(Menu=="vasarlas") { if(self.pers["team"]=="allies") { if(isAlive(self)) { if(response=="1") { if(self.money>=6000) { self.money-=6000; self iprintlnBold("^2Vissza Vadászba. -6000$"); wait 0.5; self maps\mp\gametypes\zombie::menuallies(); }else self iprintlnbold("Nincs elég pénzed"); } } else self iprintlnbold("Csak élve használhatod!!"); } else self iprintlnbold("Csak Vadászként használhatod!!"); } Parancsolj, itt van!
Majd a "self maps\mp\gametypes\zombie::menuallies();"
A "zombie" helyére beírod azt a nevet ami nállad a fő gsc pl: tdm,zom
Sipex © 2013
Az üzenetet módosította: Sipex - Péntek, 05.31.2013, 10:04 PM |
|
| |
Dunhill | Dátum: Péntek, 05.31.2013, 11:59 PM | Üzenet # 9 |
Közlegény
| köszönöm szépen ! Irtam neked üzenetet meg felvettlek X-re ha megkérlek válaszolsz? meg majd jelölj már vissza !
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szombat, 06.01.2013, 0:12 AM | Üzenet # 10 |
*-*
| Szívesen!!
Persze, ez megoldható.
|
|
| |
Dunhill | Dátum: Szombat, 06.01.2013, 10:59 PM | Üzenet # 11 |
Közlegény
| Sipex valami nem stimmel ! a pénzt elveszi ha vissza akarom magam tenni !De viszont nem tesz vissza ! Hozzáadva (06.01.2013, 10:59 PM) --------------------------------------------- Sys_Error: Error during initialization: G_FindConfigstringIndex: overflow (1310): '^2Szint^7: ^7(^3211^7/^5250^7) ^2Szüks1 ez most mi ? nemértem ..
|
|
| |
matka5912 | Dátum: Vasárnap, 06.02.2013, 5:49 AM | Üzenet # 12 |
Közlegény
| Szia Dunhill!
Most neked, hogy jött ki a szintre a hiba ha egy egyszerű vásárlást csináltál? Aminek szinte semmi köze nincsen a szinthez... Itt te rontottál el valamit...esetleg kitöröltél vagy rosszul szerkesztetted a szinteket...néz át újra...mert egy rohadt kis . is elronthatja az egészet scriptet!
Én ezt tudom javasolni!
|
|
| |
Dunhill | Dátum: Vasárnap, 06.02.2013, 2:51 PM | Üzenet # 13 |
Közlegény
| Szia ! Közbe raktam + szinteket ! Akkor valamit lehet rosszul irtam . Csak a cissza vadászba az meg nem működik amint irtam a pénzt elveszi viszont nem tesz vissza ! szerintem a scripthez még kell valami ! És még azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom növelni az exp-ket szoval,hogy egy ölésért többet kapjanak a gamerek .! Előre is köszönöm a válaszotokat!
|
|
| |
Sipex | Dátum: Vasárnap, 06.02.2013, 4:59 PM | Üzenet # 14 |
*-*
| Kedves Dunhill!!
Nem tudom, miért nem müködik a vissza vadászba nekem tökéletesen megy!!
Szorzóval, vagy Callback_Player_Killed() részben az "attacker.score++" alá beírod ezt-> És így 200 XP-t kap ölésenként.
Az üzenetet módosította: Sipex - Vasárnap, 06.02.2013, 4:59 PM |
|
| |
DragHun | Dátum: Szerda, 06.05.2013, 10:13 AM | Üzenet # 15 |
Ezredes
Üzenetek: 191
| Úgy baszod hogy, túl sok precaches szart csinált ....
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |