(ÚJ MOD)New Modern tdm Cod2 Mod.
|
|
DragHun | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 11:38 AM | Üzenet # 1 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Állapot: Offline
| Sziasztok!
Frissítve: 2013.11.02 idő: 15:10 perc kor
El készítettem nektek egy új Cod2 modot ami már modern!
Mod by ^Neon New weapon by HoEk & oma.spencer Amiket tartalmaz: -Új Cod4 Betűtipus! -Új 55 Szint! -Új hud rendszer. -Új Karakter modellek! -Új másodlagos fegyver (Pisztoly & Kés) -Csak is kizárólag új fegyverek! -Cod7 Fegyverek! -Cod8 Fegyverek! -Új normál fejlődő rendszer. -Új Térkép (Bal felső sarokba!) -Új Iránytű (Bal alsó sarok!) -Új Fegyver menü. -ESC menüben Statisztika! -Sprint -KillStreakok -És már van benne XP és Pénzadás (AMI NEM BUGOS és nem kell killelni hogy frissítse hogy ha el értél egy kiszabott XP-t akkor azon nyomban upolsz!.)
/rcon xp all - Mindenki kap + 100 XP-t /rcon xp ID - Egy játékos kap + 100 XP-t
/rcon penz all - Mindenki kap 1000 Pénzt /rcon penz ID - Egy játékos kap 1000 Pénzt
Ebben már látszódik mennyi xp kell a következő szintre!
Ami még nem készült el benne: *Prestige menü. *Rcon menü. *Beállítás menü
*És persze azok a dolgok amit magadnak kell bele tegyél!* *Vásárlás&zene menük és stb stb!*
*A MOD BÓL KI NE TÖRÖLJÉTEK A KÉSZÍTŐK NEVÉT!* *És ne adjátok ki saját munkátok ként!*
Letöltés:(99.73 MB) Modern mod - [Letöltés] / [Download] Egyéb kérdéseket ebbe a topicba fel tehetitek! Egy köszönöm öt meg érdemlünk! AKI KI AKARJA PRÓBÁLNI A MODOT SZERVER IP: (NINCS!!)
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Cyborg | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 12:47 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
| Szia!
Elősszöris köszi, hogy megcsináltad:D és grat! Másodszor kérdésem: a _weapons.gsc -ben a fegyverek szintjét, hogy állítom át? Ezeket átírom és sorba rakom (növekvő sorrendbe):
level.weaponnames[23] = "m4a1_mp"; level.weaponnames[24] = "m14_mp"; level.weaponnames[25] = "m16a3_mp";
erre: level.weaponnames[22] = "m16a3_mp"; level.weaponnames[23] = "m4a1_mp"; level.weaponnames[24] = "m14_mp";
???? Válaszod előre is köszi! CYboRG
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 12:52 PM | Üzenet # 3 |
Ezredes
| Nem nem és nem Amit írtál ha meg nézed names szal semmi kép nem lehet szint xD
Kód if(!getcvarint("scr_allow_shotgun") || self.rank<1)
Erre keress rá! Utána lentebb görgeted és menni fog:D
Persze mondanom se kell hogy mit kell át írni a szinthez self.rank < 1 <-- ezt
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Cyborg | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 1:04 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| Namég ami a legfontosabb lenne, hogy hogyan tudok olyat bele rakni, hogy amikor feljön a gyerek a szerverre és belép a "menetbe" akkor egy megadott hangfájl-t lejátszon? Adnál egy scriptet meg ....... infókat, hogy mit hogyan.? Mijen fájltípus legyen stb stb...
CYboRG
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 1:07 PM | Üzenet # 5 |
Ezredes
| Háth self playlocalsound("zene");
Meg kell neki .csv file is amibe nem túl pro vagyok xD De várj minj mondom hova kell
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 1:11 PM | Üzenet # 6 |
Ezredes
| Na szóval Ide tedd be _accsystem.gsc bellül ebbe a fügvénybe
setData()
Ez alá: self iPrintlnBold("^1Üdv a szerveren ^2"+ self.pers["username"] +"!");
Ezt self playlocalsound("rampage"); //Ebbe a "zene nevét kell" nem kell bele .mp3 se semmi!
|
|
| |
Pici | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 5:45 PM | Üzenet # 7 |
Közlegény
Üzenetek: 7
| Lehet hülye kérdés, de felrakom a modot úgy ahogy van clans.hu-un main mappába, letölti minden jó, de nem megy a mod... :/ hogy kell beüzemelni?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 07.22.2013, 5:53 PM | Üzenet # 8 |
Ezredes
| Vegyél fel x re:martagvagy
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 07.23.2013, 8:58 PM | Üzenet # 9 |
*-*
Üzenetek: 224
| Háát, mit is mondjak... Ez egyszerűen, össze-vissza klappolt mod.
Még a fegyverek elmennek, de ez a kinézet?? Mint a szokásos "Modernizált TDM" modoknál.
Én értem hogy neked ez más mint a többi mod, de szerintem ezzel nem mutattál újat!!
Már lassan, a fegyverek is kezdenek uncsik lenni mert megszokják lassan a "nyaa" modjából kilopkodott fegyvereket is, meg nem hagyom ki "oma.Spencer"-t se.
És a hozzászólóknak pedig annyit, kérem ne itt vitatkozzatok, ne itt keressétek fel egymást, mint már észrevettétek van "Privát Üzenet"-is.
Köszönöm a megértéseteket.
Viszlájt!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szerda, 07.24.2013, 5:05 PM | Üzenet # 10 |
Ezredes
| Félre értesz Unatkozásból csináltam és én nem is mondtam hogy teljesen olyan új mod amit még nem láttak, ezért is írtam le És a fegyverek publikból vannak
Nézz Youtube HoEk publikálta a fegyókat is meg oma is a TC oldalon
|
|
| |
Alex | Dátum: Vasárnap, 08.18.2013, 11:14 AM | Üzenet # 11 |
Közlegény
Üzenetek: 3
| Sziasztok azt hogy tudom ugy megcsinálni hogy a fegyvereket szintre rakni de ugy hogya fegyver melet látszodjon a hogy hányastol lehet pl:Aug 50lvl és megcsináltam ezt a self.rankosat hogy 1-est átirtam 50-esre de ha elmentem és belépek a fegyvert nem engedi kiválasztani és ha 55lvl vagyok még akor sem sem pedig 51-en és vannak benne olyan fegyverek is amiket alapbol nem lehet kiválasztani pl:Tesla gun ... Remélem érthetöen leirtam köszi elöre is
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szerda, 09.18.2013, 1:49 AM | Üzenet # 12 |
Ezredes
| Még mellé kell valami. A wapons menu be a neve mellé kell írni LV 1
|
|
| |
omaSpencer | Dátum: Szerda, 10.02.2013, 11:53 AM | Üzenet # 13 |
Őrmester
Üzenetek: 37
| A menüben ha vmit kiakarsz iratni ami script ajánlom, hogy csinálj dvar-t amivel kiirathatsz változót, így elég 1 menü itemDef az egésznek.
|
|
| |
DragHun | Dátum: Csütörtök, 10.24.2013, 3:48 PM | Üzenet # 14 |
Ezredes
| Üdv a kedves fórumozóknak! Ez érdekes rossz IWD-ket tettem ehhez fel :O, azét ilyen ocsmány a kinézet...
|
|
| |
Zedd | Dátum: Kedd, 01.21.2014, 6:21 PM | Üzenet # 15 |
Közlegény
Üzenetek: 15
| Csak úgy érdekesség képpen. Ahogy belépek és beadja a fegyvermenüt akkor ott van hogy a Fegyver Képe és a Fegyver Infója. Na most hogyan írjak oda a Fegyver Infóhoz?De gondolom az egész egy kép és akkor oda valamilyen cfg-vel vagy .menu-vel lehet írni. Válaszokat előre is köszönöm.
|
|
| |