Account System Kezdőknek!
|
|
sociTHEORIGINAL | Dátum: Vasárnap, 01.20.2013, 6:34 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 16
Állapot: Offline
| Sziasztok! Neon Acc Sys-éből kivettem azokat a dolgokat, amiknek szerepe sem volt a módban, így kaptunk belőle egy 20 szintes alap módot, amiben csak egy killstreak rendszer van. Tehát csak annyi a mód, hogy elmenti az alap dolgokat. Nincsen túl csicsázva, ez azért van, mert nem kész módot akarunk nektek adni, hanem csak egy alapot, amit tudtok fejleszteni!
Nos a mód: http://data.hu/get/6096788/z_acc_sys_by_soci.iwd
Remélem érthető voltam!
Sziasztok!
••••••••THE•ORIGINAL••••••••• •••••••••xFire:•soci10••••••••••
Az üzenetet módosította: sociTHEORIGINAL - Vasárnap, 01.20.2013, 6:36 PM |
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 01.21.2013, 1:24 AM | Üzenet # 2 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
| Ez egy köszönömöt meg ér mindenkinek! Köszi!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
sociTHEORIGINAL | Dátum: Hétfő, 01.21.2013, 9:27 AM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Ugyanmár! Az alapot te adtad, csak nem akartam a te témádba beletenni. Egyébként csak azokat vettem ki, amiknek nem volt értelme, meg úgyis kezdőknek segítünk, ígyhát.. Na szóval az a lényeg, hogy ennél alapabb nincs
••••••••THE•ORIGINAL••••••••• •••••••••xFire:•soci10••••••••••
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 01.21.2013, 8:10 PM | Üzenet # 4 |
Ezredes
| Igen!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
nemadja | Dátum: Kedd, 01.22.2013, 8:11 PM | Üzenet # 5 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Köszi! Csak van egy kis gond! mindegyik fegyvert bettetem a szintekre és vmiért ha felteszem szeróra az írja ki hogy a szerver ne fut és hiába indítom el akkor is
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 04.02.2013, 5:23 AM | Üzenet # 6 |
*-*
Üzenetek: 224
| Ez szép és jó, csak sok embernek van vele problémája főleg a kezdőknek!
Kezdők kezébe nem nagyon ajánlom, használjátok inkább a másik "Account System"-et.
Köszönöm a figyelmet!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
omaSpencer | Dátum: Hétfő, 10.07.2013, 10:07 AM | Üzenet # 7 |
Őrmester
Üzenetek: 37
| A hozzászolásoktól eltekintve, nincs mit magyarázni azon, hogy a TC nélkül senkinek nem lenne Acc Sys a szeróján, mivel egyedül ők írták meg amit később a félvilág lelopott, és 1-2 változót átirva, kiadták saját néven, eDems, is TC-ben volt emlékeim szerint így Ő is probálkozott később saját acc sys megírásával, ami nagyon hasonló lett ( szinte ugyan az ). És sajnos már nincs meg a TC oldala, ahol erről hónapokig ment a vita, és akkor még több 100 látogató volt naponta a honlapon, és minden szerver IP-je és neve kivolt rakva akik ellopták a modot, és mit mondjak nem 1-2 szerver volt a listán. ui.: Az első custom fegyvereket is ők szedték ki a CoD4-ből, szóval ahol van azokból a fegyókból oda is mehetne egy nagy Respect a TC-nek, ami már egyre kevesebb szerver, köszönhető nekem és nyaa-nak
|
|
| |
DragHun | Dátum: Csütörtök, 10.24.2013, 3:49 PM | Üzenet # 8 |
Ezredes
| Hatalmas Respect nekik.
|
|
| |
geeb | Dátum: Szerda, 10.09.2024, 7:20 PM | Üzenet # 9 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| Sziasztok.Szabad kérni letöltési linket?
|
|
| |