Fegyver berakás.!
|
|
Nets | Dátum: Szerda, 09.05.2012, 5:45 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Állapot: Offline
| Helló! Azt szeretném megkérdezni hogy nem-e tudtok segíteni fegyver berakásba (A modell nem lopott ismerősömtől kaptam!).
Előre is köszi a válaszokat!
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:11 PM | Üzenet # 2 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
| Szia, bele mész maps/mp/gametype/_weapons -meg nyitod és ki keresed pl a control+f el ezt: m1garand Ha ez meg van akkor meg nézed hogy van oda be rakva, pl: precacheItem("m1garand_mp");
Akkor ezt le másolod és így be illeszted még 1 x
precacheItem("fegyveredneve_mp");
És akkor így tovább mindent le másolsz és át írogatod!
A fegyvert azt az IWD ben találod pl: semmi.iwd meg nyitod weapons/mp/fegyodneve_mp És a fegyodneve_mp kell be írni! precacheItem("fegyodneve_mp");
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Nets | Dátum: Vasárnap, 09.09.2012, 9:17 PM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Üzenetek: 3
| Helló,köszönöm a válaszodat,sokat segitettél!!:)
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 09.10.2012, 9:09 PM | Üzenet # 4 |
Ezredes
| Nagyon szívesen!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
norbi3x20 | Dátum: Vasárnap, 10.14.2012, 9:30 PM | Üzenet # 5 |
Közlegény
Üzenetek: 4
| Én ugyan ig csináltam de nemindult el a szeró pedig többször átnéztem és ugyanugy nemindult el...nemtom mi a gond de lehet hogy én vagyok a xar:/
|
|
| |
trapi | Dátum: Szombat, 03.23.2013, 1:37 AM | Üzenet # 6 |
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 10
| nekem se indul pedig én is úgy csintam :S
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 03.30.2013, 3:43 AM | Üzenet # 7 |
Ezredes
| "Próba cseresznye :)"
|
|
| |
omaSpencer | Dátum: Hétfő, 10.21.2013, 11:21 AM | Üzenet # 8 |
Őrmester
Üzenetek: 37
| Nem értem, hogy pár fegyó miatt minek kell belenyúlni a _weapons.gsc-be. Alapból a cod-ban van 20alap fegyver, nem elég...?? Fogod a custom fegyó weapons_mp-t és átirod m1garand_mp-re, ennyire egyszerű.. Aztán azt hívod meg a menüben, azt csá...a scriptelés nem abból áll probáljuk meg minél bonyolultabban megcsinálni....
|
|
| |
Sipex | Dátum: Hétfő, 10.21.2013, 3:11 PM | Üzenet # 9 |
*-*
Üzenetek: 224
| Nem is kell átírni semmire, én sose csináltam és lásd .menu mindig behívtam és kiválasztotta.
Annyi volt, beraktam a modellt stb... utánna meg a _mp fájlt és meghívtam menübe!!
Tökéletesen működik, és ha szintre akarod kötni akkor se kell belenyúlni a _weapons.gsc-be.
Külön .gsc-ben megírod hogy ennek a fegyvernek ennyi a szintje és kész
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |