Fegyver Berakás!!
|
|
Noob | Dátum: Szombat, 09.29.2012, 11:17 AM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Állapot: Offline
| Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy letudnátok írni client sidetól a server sideig?:D Előre is kösz
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 09.29.2012, 4:38 PM | Üzenet # 2 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
| Az hosszadalmas és nem egyszerű.
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 06.26.2013, 12:30 PM | Üzenet # 3 |
*-*
Üzenetek: 224
| Kedves Noob!
Új fegyver berakása: 1. Először meg kell nyitnod az iw_07.iwd/maps/mp/gametypes/_weapons.gsc fájlt. Azon belül tudod "betölteni a játékba" az új fegyveredet. Mintának használd az alapokat, én is úgy csináltam amikor kezdtem Ha ezzel megvagy akkor már tudod használni a játékban a fegyvert. 2. Ha viszont nem akarsz a konzolba írogatni, akkor kelleni fog egy menü is ahonnan kiválaszthatod. A menüket az iw_06.iwd/ui_mp/scriptmenus/ mappában találod, azon belül gondolom rájössz már hogy melyik kell neked. Nyisd meg, és ugyancsak az alap sorok lemásolásával csinálj egy új gombot a saját fegyverednek. Viszont a menüknél légy figyelmes, mert nincs olyan komplex debug rendszer mint a scripteknél, nem feltétlen írja ki mindig hogy mi a hiba. A fegyver hogy tudd használni, a "_mp" fájlt egy .iwd fájlba és azon belül egy weapons/mp mappába kell bele rakni, amit később a modban precacheItem("fegyverneve_mp");. Ez még kevés, mert a fegyvernek a modelljét és images & materials cuccai még nincsenek meg. Ezeket is a .iwd fájlodba kell berakni. Csinálsz egy images mappát abba kell rakni a .iwi fájlokat, materials mappát a fájloknak nincs kiterjesztésük, xmodel mappát ebben lévő fájloknak sincs kiterjesztésük, xmodelparts és xmodelsurfs amik ebbe vannak fájlok, ezeknek sincs kiterjesztésük. Ha ezeket tökéletesen, minden fájlt átmásoltál, akkor már használhatod is a modban. Menube is berakhatod mint már írtam felül de csak óvatosan, először csak próbálkozz utána jöhet a többi.
Eredeti leírás: Randall Szerkesztések és Hozzáadások: Sipex
Sok szerencsét!!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
Cyborg | Dátum: Péntek, 07.19.2013, 4:26 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
| Kedves Sipex,
Én az első választást használtam és csak az lenne a kérdés, hogy a szintjét azt hol tudom átállítani. (a neon alap acc. system modjában értem.)
A választ előre is köszi! CYboRG.
|
|
| |
DragHun | Dátum: Péntek, 07.26.2013, 4:32 AM | Üzenet # 5 |
Ezredes
Üzenetek: 191
| Cyborg, Üdvözletem Itt kell szerkesztened:_weapons.gsc - ben rá keresel erre a részre--> || self.rank<20) , és a 20 helyére azt az értéket add meg ami neked megfelel. És akkor annyitól lesz elérhető az adott fegyvered
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |