CoD2 Nagyobb dolog berakása (buborék, ac130 stb..)
|
|
norbi3x20 | Dátum: Vasárnap, 10.14.2012, 10:05 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Állapot: Offline
| Sziasztok!
Van nekem egy account systemes szeróm és nagyon szeretnék bele boltot amibe ezek a sztem "nagyobb" dolgok vannak. Nekem fogalmam sincs hogy kéne berakni öket de van egy alap módom amibe benne vannak, vagyis kiszedni ki tom öket.
Remélem kapok választ!:D Elöre is köszi mindenkinek !
|
|
| |
sociTHEORIGINAL | Dátum: Kedd, 01.22.2013, 7:40 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Szia! Ez egy nagyon egyszerűen kidolgozható script. Na, szóval elsőnek is csinálj egy vásárló menüt, ami mondjuk lehet a quickresponse.menu átirata! Másodszor a script! _menus.gsc-t megnyitod ott az onMenuResponse() függvényen belül megkeresed azt a rész (valahol az elején van), hogy for(;;) Ha ez megvan ezután bemásolod a scriptet: Kód if(menu == vasarlas) { if(isAlive(self) switch(response) { case "1": if(response == 1 && self.money >= 500) { self.money -= 500; self iPrintlnBold("AC130 Megvéve!"); self thread maps\mp\gametypes\_ac130::init(); self.hud_money setValue(self.money); self writeData(); } else self iPrintlnBold("Nincs elég pénzed!"); brake;
case "2": if(response == 2 && self.money >= 1000) { self.money -= 1000; self iPrintlnBold("SentryGun Megvéve!"); self thread maps\mp\gametypes\_sentry::init(); self.hud_money setValue(self.money); self writeData(); } else self iPrintlnBold("Nincs elég pénzed!"); brake; } }
ezután már csak a _menus.gsc elejébe vannak a preCache-k oda beírni ezt:
Kód preCacheMenu("vasarlas");
Még annyi, hogy amit megcsináltál menüt, abba azokat a response-okat írd amit a scriptben megadtál!
És kész is! Remélem segítettem! Üdv: soci!
••••••••THE•ORIGINAL••••••••• •••••••••xFire:•soci10••••••••••
|
|
| |
omaSpencer | Dátum: Hétfő, 10.21.2013, 11:16 AM | Üzenet # 3 |
Őrmester
Üzenetek: 37
| Nem belekötni akarok, de ha egyszer csinálsz egy elágazást, a responsra, akkor if-el minek lesed, hogy az a respons-e?? gondolok itt erre: switch( response ) { case "1": if( response == 1 && self.money >= 500 ) { //minek az if-be, hát másképp elsem jut oda a case miatt csak ha a response == 1, szval tök felesleges ellenörizni, hogy 1-e, elég a case }
|
|
| |
Sipex | Dátum: Hétfő, 10.21.2013, 3:12 PM | Üzenet # 4 |
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
| Vagy, nem is kell case. Hanem if-be csinálod az egészet
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
omaSpencer | Dátum: Csütörtök, 10.24.2013, 9:48 AM | Üzenet # 5 |
Őrmester
Üzenetek: 37
| Az csúnya :DD
|
|
| |
Sipex | Dátum: Péntek, 10.25.2013, 0:17 AM | Üzenet # 6 |
*-*
| Nem, az a lényeg
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
David77 | Dátum: Szombat, 03.12.2016, 2:24 PM | Üzenet # 7 |
Alezredes
Üzenetek: 106
| Valaki irjon már egy normálisat pls Hozzáadva (03.12.2016, 2:24 PM) --------------------------------------------- meg egy sima AC130 scriptet ami csak AC-hoz kell Botzombi Módba kellene
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 03.23.2016, 4:24 PM | Üzenet # 8 |
*-*
| Ez normális leírás, figyelj vannak fent publikált módok és azokból egyszerűen kiveszed, átírod értelem szerűen hogy a zomokat sebezze (mivel nem playerek a zomok így az a megoldás ami alapból benne van nem lesz jó) és szépen kész is lesz mindened ami kell.
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Szerda, 03.23.2016, 5:12 PM | Üzenet # 9 |
Alezredes
Üzenetek: 106
| De nem tudom átírni őket mert nagyon nehéz számomra egy ac130 scriőt átírása Hozzáadva (03.23.2016, 5:12 PM) --------------------------------------------- vásárlás scriptje van az ac130-nak igen módokbol kivettem már néhány ac130 scriptet. De beraktam a main legaljára és mindeggyiknél script compile errort irt ki a házi szerver
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 03.23.2016, 5:18 PM | Üzenet # 10 |
*-*
| Mivel mondtam, hogy át kell írni azért nem jó.
Sipex © 2016
|
|
| |