Más fegyverek vásárlása,v+4 menüből!
|
|
onpress | Dátum: Péntek, 07.12.2013, 7:28 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 6
Állapot: Offline
| Üdv! Szeretnék segítséget kérni ,hogy lehet pl. más fegyvereket berakni vásárláshoz! Pl. menüből v+4-nél nem m1_garand-ot veszek,hanem pl. railgun,minigun stb... Válaszotokat előre is köszönöm!
|
|
| |
Taki | Dátum: Szombat, 07.13.2013, 1:06 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 15
| szia csak kicseréled az m1garand_mp t railgun_mp re minigun_mp re stb.. de előbb egy IWD be bekell rakni a fegyver részeit! És még a a weapons.gsc be is belekell írni!
Az üzenetet módosította: Taki - Szombat, 07.13.2013, 1:07 PM |
|
| |
onpress | Dátum: Szombat, 07.13.2013, 4:22 PM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 6
| Köszönöm Taki! Azt kitudom cseréni m1garand_mp-ről pl. railgun_mp-re ,az IWD beraktam a weapons/mp/pl: railgun_mp,addig megis van,a Weapons.gsc-be mit kell beírni? Azt leírnád részletesebben?
|
|
| |
Taki | Dátum: Hétfő, 07.15.2013, 3:54 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 15
| Szia az még nem elég, bekell rakni az images és még nagyon sok dolgot, keress rá minden mappában fejből nem tudom meik, és keresd meg azokat a fájlokat amibe benne van a railgun szó!
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 7:28 PM | Üzenet # 5 |
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
| Kedves onpress!
Ahhoz, hogy új fegyvert tudjál berakni a mododba, eléggé sok mindent kell hozzá írni.
Itt van, hogyan rakj be a modba új fegyvert: http://cod2moding.ucoz.hu/forum/9-43-1
A hozzászólásomban megtalálod
Remélem segítettem!!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |