Botzombi Killstreak
|
|
Sipex | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 11:23 AM | Üzenet # 16 |
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Állapot: Offline
| Próbáld meg így. Kód for(j=0;j<self.hits.assists.size;j++) if(self.hits.assists ==self) break; if(j==self.hits.assists.size) self.hits.assists[self.hits.assists.size]=self; self.hud_damagefeedback.alpha = 1; self.hud_damagefeedback fadeOverTime(1); self.hud_damagefeedback.alpha = 0; if(!isdefined(self.insta)) self.hits.health-=self.hitdamage; else self.hits.health-=1000000; if(isdefined(self.moredamage)) self.hits.health-=int(self.hitdamage/2); if(self.hits.health<=0) { if(!isdefined(self.dp)) mult=1; else mult=2; self thread scripts\bzmod::money(level.zt[self.hits.type]["money"]*mult); spbefore=self.sentrypont; self.sentrypont+=mult; self.score++; self.killsteak++; self.kills++; if(self.kills>self.stat["mostkills"]) self.stat["mostkills"]=self.kills; self.stat["score"]++; if(self.sentrypont>=500 && spbefore<500) { self playlocalsound("sentry"); self.hud_sentrypont.label=&"TOBBY_NONE"; if(!self.lang) self.hud_sentrypont settext(&"TOBBY_SENTRYPLANT"); else self.hud_sentrypont settext(&"TOBBYE_SENTRYPLANT"); }
if(self.killstreak==10) { self iprintlnbold("^310 ^1Zombi ölés!^0Jutalmad ^3100$"); self.money+=100; iprintln(self.name + "^7- Elérte az ^110 ^1Zombi Ölést!"); }
if(self.killstreak==30) { self iprintlnbold("^330 ^1Zombi ölés!^0Jutalmad ^3300$"); self.money+=300; iprintln(self.name + "^7- Elérte az ^330 ^1Zombi Ölést!"); }
if(self.killstreak==50) { self iprintlnbold("^350 ^1Zombi ölés!^0Jutalmad ^3500$"); self.money+=500; iprintln(self.name + "^7- Elérte az ^350 ^1Zombi Ölést!"); }
else if(self.sentrypont<500) self.hud_sentrypont setvalue(self.sentrypont); if(randomint(200+isdefined(level.insta)*300)==0) level thread spawnitem(self.hits.origin); for(j=0;j<self.hits.assists.size;j++) if(isplayer(self.hits.assists) && self.hits.assists!=self) {self.hits.assists thread scripts\bzmod::money(level.zt[self.hits.type]["money"]/5*mult); self.hits.assists.stat["assists"]++;} killzom(self.hits); } else { if(isdefined(self.showedhp)) return; self thread showzomhealth(self.hits); self.showedhp=true; } } Sipex © 2016
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
David77 | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 2:10 PM | Üzenet # 17 |
Alezredes
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 106
| Nem sebzi a zombikat. És nemirja a killstreaket De egy ismerőstöl kértem egy kis segitséget és igy müködik.
Idézet if(self.score==10) { self iprintlnbold("^310 ^1Zombi ölés!^0Jutalmad ^3100$"); self.money+=100; iprintln(self.name + "^7- Elérte az ^110 ^1Zombi Ölést!"); }
if(self.score==30) { self iprintlnbold("^330 ^1Zombi ölés!^0Jutalmad ^3300$"); self.money+=300; iprintln(self.name + "^7- Elérte az ^330 ^1Zombi Ölést!"); }
if(self.score==50) { self iprintlnbold("^350 ^1Zombi ölés!^0Jutalmad ^3500$"); self.money+=500; iprintln(self.name + "^7- Elérte az ^350 ^1Zombi Ölést!"); }
Képek a killstreakekröl
http://kepfeltoltes.hu/view/160329/shot0007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160329/shot0016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/160329/shot0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 3:53 PM | Üzenet # 18 |
*-*
| Ez is egy megoldás, de majd a sentrypontnál be fog buggolni és könnyebb hud-al megcsinálni mint iprintlnbold -al mert az is befog buggolni, aztán pedig debuggolni a hudot és frissíteni ;)
Új változóval persze hogy nem sebzi, mivel hozzá kell rendelni.
Sipex © 2016
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
David77 | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 4:30 PM | Üzenet # 19 |
Alezredes
| Akkor mit rakjak be hogy ne bugoljon be semmi?
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 5:11 PM | Üzenet # 20 |
*-*
| Nem iprintlnbold-al hanem csinálsz neki hud-ot és így nem fog állandóan iprintlnbold-olni a killstreak. Van itt leírás a hud-ról a fórumon keresd meg és az alapján rendeld hozzá a killstreakhoz. Csak ne felejtsd el frissíteni a változót a hudban Ideiglenes megoldásnak jó az iprintlnbold csak mikor több játékos van már nem lesz olyan fényes a dolog.
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 6:04 PM | Üzenet # 21 |
Alezredes
| nem tudok hudot irni irj már egy példát rá pancser vagyok még ehez
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 9:00 PM | Üzenet # 22 |
*-*
| Akkor tanulgatni kell.
HUD 1#
HUD #2
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Kedd, 03.29.2016, 10:10 PM | Üzenet # 23 |
Alezredes
| a money helyett irjam azt hogy killstreak?
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 03.30.2016, 10:20 AM | Üzenet # 24 |
*-*
| Igen :)
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Szerda, 03.30.2016, 1:04 PM | Üzenet # 25 |
Alezredes
| okés megprobálom. De ne zárd le a topikot
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 03.30.2016, 1:41 PM | Üzenet # 26 |
*-*
| Amíg nem oldódik meg a hiba, addig úgysem fogom lezárni.
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Szerda, 03.30.2016, 1:43 PM | Üzenet # 27 |
Alezredes
| okés! :D
am melyik az a parancs amelyikkel az origineket tudom megnézni egy mapon?
az achoz kellene
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szerda, 03.30.2016, 1:58 PM | Üzenet # 28 |
*-*
| Passz, de mondtam van egy CodJumper mód amiben van egy olyan lehetőség hogy kiírja az origint.
Sipex © 2016
|
|
| |
David77 | Dátum: Péntek, 04.01.2016, 5:51 AM | Üzenet # 29 |
Alezredes
| egyenlőre ennyire jutottam. Kimásoltam a bzmod gsc-böl a money hudot és alá raktam. Csak a moneyt átirtam killstreakre. Igy néz ki De nemjo mert sztem még nem mindent csináltam meg rajta. Hisz csak ez van még csak meg.
Idézet self.hud_killstreak = newClientHudElem(self); self.hud_killstreak.horzAlign = "fullscreen"; self.hud_killstreak.vertAlign = "fullscreen"; self.hud_killstreak.fontscale = 1.5; self.hud_killstreak.alignX = "right"; self.hud_killstreak.alignY = "top"; self.hud_killstreak.x = 635; self.hud_killstreak.y = 433; self.hud_killstreak.label=&"self.score"; self.hud_killstreak setvalue(self.killstreak);
|
|
| |
Sipex | Dátum: Péntek, 04.01.2016, 11:59 AM | Üzenet # 30 |
*-*
| Igen alakul, csak ha te már át tetted "self.score"-ra a Killstreakot akkor a "setValue"-ban nem annak kell szerepelni hanem. Kód self.hud_killstreak setvalue(self.score); A label-hez pedig nevet kell írni méghozzá pedig ezt.. Kód self.hud_killstreak.label=&"KillStreak: &&1"; Amit precacheStringelni is kell így.. Kód precacheString(&"KillStreak: &&1"); Így már működni fog.
Sipex © 2016
|
|
| |