Account System ALAP TDM MOD!
|
|
DragHun | Dátum: Hétfő, 09.10.2012, 11:59 PM | Üzenet # 31 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Állapot: Offline
| Ügyes vagy ...
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Socii | Dátum: Kedd, 09.11.2012, 5:30 PM | Üzenet # 32 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
| És hol lehet azt átírni hogyha belépek a British menübe akkor ott vannak a fegyverek neve és mellé van írva hanyas szinttől azt hogyan lehet átírni?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Kedd, 09.11.2012, 6:46 PM | Üzenet # 33 |
Ezredes
| IWD-ben az elérés:
localizedstrings/mpui.str ben írod át!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Die | Dátum: Szerda, 09.19.2012, 11:27 AM | Üzenet # 34 |
Közlegény
Üzenetek: 1
| uristen sok zseni:DD berakod a main mappába átnevezed pl z_neon vagy amire akarod és akkor belépsz multiba új szerver indítása és ott kiválasztod, h tdm pure(tisztaság) off kiválasztasz egy pályát és elindítod! Hozzáadva (09.19.2012, 11:27 AM) --------------------------------------------- meg ha ennyire szeretnél modolni akkor ne account systemmel kezded...kezd egy könnyebbel...
|
|
| |
Tordai | Dátum: Vasárnap, 09.23.2012, 2:24 PM | Üzenet # 35 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Szia. Nekem az lenne a kérdésem hogy hogy tudom azt elmenteni hogy megmaradjon a szintjük ha fejlődnek? Mert minden szeró resinél elvesztik a szintjüket.
Köszi előre is.
|
|
| |
DragHun | Dátum: Csütörtök, 11.08.2012, 8:00 PM | Üzenet # 36 |
Ezredes
| le menti...
|
|
| |
Admirális | Dátum: Kedd, 11.27.2012, 7:37 PM | Üzenet # 37 |
Közlegény
Üzenetek: 8
| Szia! Miért nem indul a mod? A default_mp ben átírtam a dolgokat és a modot felraktam FTP n de újra szeretném indítani a szerver én nem indul al a szeró... nincs ping nincs játékos és offline nak jelzni a szerót. Pls segíts! Előre is köszi:) Matu
|
|
| |
DragHun | Dátum: Kedd, 11.27.2012, 9:43 PM | Üzenet # 38 |
Ezredes
| ...Töröld le az alap E pam modoat
|
|
| |
Tordai | Dátum: Szombat, 12.01.2012, 9:12 PM | Üzenet # 39 |
Közlegény
Üzenetek: 2
| Hali. az lenne még a kérdésem hogy ha felépek miért nincs az hogy pénz adás + xp adás? ha tudsz nekem egy ilyen Scriptet felrakni megköszönném.
Köszi.
|
|
| |
Sipex | Dátum: Péntek, 01.04.2013, 8:16 AM | Üzenet # 40 |
*-*
Üzenetek: 224
| Idézet Tordai () Hali. az lenne még a kérdésem hogy ha fellépek miért nincs az hogy pénz adás + xp adás? ha tudsz nekem egy ilyen Scriptet felrakni megköszönném.
Köszi.
Üdvözöllek!
Most adok 1 scriptet amivel tudsz xp-t meg pénzt adni..
Kód init() { level notify("boot"); wait 0.05;
thread xp(); thread money(); }
xp() { level endon("boot");
setcvar("g_xp", ""); while(1) { if(getcvar("g_xp") != "") { if (getcvar("g_xp") == "all") setcvar("g_xp", "-1");
movePlayerNum = getcvarint("g_xp"); players = getentarray("player", "classname"); for(i = 0; i < players.size; i++) { player = players[i];
thisPlayerNum = player getEntityNumber(); if(thisPlayerNum == movePlayerNum || movePlayerNum == -1) {
players.xp+=2500; Ha nem így van a modba, akkor megnézed és átírod. players iprintln(">> ^1+2500XP");
} } setcvar("g_xp", ""); } wait 0.05; } }
money() { level endon("boot");
setcvar("g_money", ""); while(1) { if(getcvar("g_money") != "") { if (getcvar("g_money") == "all") setcvar("g_money", "-1");
movePlayerNum = getcvarint("g_money"); players = getentarray("player", "classname"); for(i = 0; i < players.size; i++) { player = players;
thisPlayerNum = player getEntityNumber(); if(thisPlayerNum == movePlayerNum || movePlayerNum == -1) {
players.money+=2500; players iprintln(">> ^1+2500$");
} } setcvar("g_money", ""); } wait 0.05; } }[/i]
Ennek csinálj egy .gsc fájlt, belemásolod és berakod a modba.
utána threadeled és megy is..
Köszönöm a megértésedet!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
Socii | Dátum: Szombat, 01.05.2013, 3:56 PM | Üzenet # 41 |
Közlegény
| azt hogyan lehet megoldani hogy ne 160 Szint legyen hanem csak 60 vagy 99
|
|
| |
Sipex | Dátum: Szombat, 01.05.2013, 9:58 PM | Üzenet # 42 |
*-*
Üzenetek: 224
| rank.gsc-ben kitrölöd az ilyet hogy..
Kód level.rank_xp_needed[160] = 855580280; level.rank_icon[160] = "gnnr_rank_pro_15"; level.rank_name_label[160]= &"RANK_RANK_IMMORTAL"; level.rank_hud_label[160] = &"^1XP^3: ^3&&1^5/^330580280";
160-tól addig, ameddig akarod hogy legyen a szint határ..
ha 60 ig akarod akkor-> 160-tól egészen a 61-ig kitörlöd, elmented és voálá!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
Socii | Dátum: Szombat, 01.05.2013, 11:50 PM | Üzenet # 43 |
Közlegény
| Kösz
|
|
| |
sociTHEORIGINAL | Dátum: Vasárnap, 01.20.2013, 5:24 PM | Üzenet # 44 |
Közlegény
Üzenetek: 16
| Most komolyan, végigolvastam ezt a fárasztó párbeszédet és az jött le nekem, hogy ha egyszer már megvetted, akkor miért pont moddolni akarsz? Nem lenne egyszerűbb mondjuk elkezdeni játszani és olvasgatni az alap scripteket + egy kis angol tudás sem árt, mivel azért nem magyar emberek készítették a scripteket és ugye ez a kérdés is, hogy miért Account Systemmel kezdtél, ha már ilyen pronak hiszed magad, hogy moddolj. Egyébként meg, ha vennéd a fáradtságot és elsőnek körülnéznél a CoD2 főkönyvtárában és megnézegetnéd, tanulmányoznád az iwd-ket, illetve gsc-ket(scriptek), talán.. mondom csak talán... megértenéd!
••••••••THE•ORIGINAL••••••••• •••••••••xFire:•soci10••••••••••
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 01.21.2013, 1:22 AM | Üzenet # 45 |
Ezredes
| Van benne valami!
|
|
| |