Szombat, 11.28.2020, 2:12 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Cod2 Modding
Főoldal | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Fórum » Egyéb » Moding Alapok » Account System ALAP TDM MOD! (Evvel a moddal el kezdhetitek a saját account system modotok)
Account System ALAP TDM MOD!
DragHunDátum: Hétfő, 09.10.2012, 11:59 PM | Üzenet # 31
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
Ügyes vagy ...

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
SociiDátum: Kedd, 09.11.2012, 5:30 PM | Üzenet # 32
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
És hol lehet azt átírni hogyha belépek a British menübe akkor ott vannak a fegyverek neve és mellé van írva hanyas szinttől azt hogyan lehet átírni?
 
DragHunDátum: Kedd, 09.11.2012, 6:46 PM | Üzenet # 33
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
IWD-ben az elérés:

localizedstrings/mpui.str ben írod át!


“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
DieDátum: Szerda, 09.19.2012, 11:27 AM | Üzenet # 34
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Hírnév: 1
Állapot: Offline
uristen sok zseni:DD
berakod a main mappába átnevezed pl z_neon vagy amire akarod és akkor belépsz multiba új szerver indítása és ott kiválasztod, h tdm pure(tisztaság) off kiválasztasz egy pályát és elindítod! smile

Hozzáadva (09.19.2012, 11:27 AM)
---------------------------------------------
meg ha ennyire szeretnél modolni akkor ne account systemmel kezded...kezd egy könnyebbel...

 
TordaiDátum: Vasárnap, 09.23.2012, 2:24 PM | Üzenet # 35
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Szia.
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogy tudom azt elmenteni hogy megmaradjon a szintjük ha fejlődnek?
Mert minden szeró resinél elvesztik a szintjüket.

Köszi előre is.
 
DragHunDátum: Csütörtök, 11.08.2012, 8:00 PM | Üzenet # 36
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
le menti...

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
AdmirálisDátum: Kedd, 11.27.2012, 7:37 PM | Üzenet # 37
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 8
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Szia!
Miért nem indul a mod?
A default_mp ben átírtam a dolgokat és a modot felraktam FTP n de újra szeretném indítani a szerver én nem indul al a szeró... nincs ping nincs játékos és offline nak jelzni a szerót.
Pls segíts!
Előre is köszi:)
smile Matu
 
DragHunDátum: Kedd, 11.27.2012, 9:43 PM | Üzenet # 38
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
...Töröld le az alap E pam modoat

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
TordaiDátum: Szombat, 12.01.2012, 9:12 PM | Üzenet # 39
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hali.
az lenne még a kérdésem hogy ha felépek miért nincs az hogy pénz adás + xp adás?
ha tudsz nekem egy ilyen Scriptet felrakni megköszönném.

Köszi.
 
SipexDátum: Péntek, 01.04.2013, 8:16 AM | Üzenet # 40
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Hírnév: 2020
Állapot: Offline
Idézet Tordai ()
Hali.
az lenne még a kérdésem hogy ha fellépek miért nincs az hogy pénz adás + xp adás?
ha tudsz nekem egy ilyen Scriptet felrakni megköszönném.

Köszi.


Üdvözöllek!

Most adok 1 scriptet amivel tudsz xp-t meg pénzt adni..

Kód
init()
{
level notify("boot");
wait 0.05;

thread xp();
thread money();
}

xp()
{
level endon("boot");

setcvar("g_xp", "");
while(1)
{
if(getcvar("g_xp") != "")
{
if (getcvar("g_xp") == "all")
setcvar("g_xp", "-1");

movePlayerNum = getcvarint("g_xp");
players = getentarray("player", "classname");
for(i = 0; i < players.size; i++)
{
player = players[i];

thisPlayerNum = player getEntityNumber();
if(thisPlayerNum == movePlayerNum || movePlayerNum == -1)
{

players.xp+=2500; Ha nem így van a modba, akkor megnézed és átírod.
players iprintln(">> ^1+2500XP");

}
}
setcvar("g_xp", "");
}
wait 0.05;
}
}

money()
{
level endon("boot");

setcvar("g_money", "");
while(1)
{
if(getcvar("g_money") != "")
{
if (getcvar("g_money") == "all")
setcvar("g_money", "-1");

movePlayerNum = getcvarint("g_money");
players = getentarray("player", "classname");
for(i = 0; i < players.size; i++)
{
player = players;

thisPlayerNum = player getEntityNumber();
if(thisPlayerNum == movePlayerNum || movePlayerNum == -1)
{

players.money+=2500;
players iprintln(">> ^1+2500$");

}
}
setcvar("g_money", "");
}
wait 0.05;
}
}[/i]


Ennek csinálj egy .gsc fájlt, belemásolod és berakod a modba.

utána threadeled és megy is..

Köszönöm a megértésedet!

Sipex © 2013


Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----
______The Best Modder______
 
SociiDátum: Szombat, 01.05.2013, 3:56 PM | Üzenet # 41
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
azt hogyan lehet megoldani hogy ne 160 Szint legyen hanem csak 60 vagy 99
 
SipexDátum: Szombat, 01.05.2013, 9:58 PM | Üzenet # 42
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Hírnév: 2020
Állapot: Offline
rank.gsc-ben kitrölöd az ilyet hogy..

Kód
level.rank_xp_needed[160] = 855580280;
level.rank_icon[160] = "gnnr_rank_pro_15";
level.rank_name_label[160]= &"RANK_RANK_IMMORTAL";
level.rank_hud_label[160] = &"^1XP^3: ^3&&1^5/^330580280";


160-tól addig, ameddig akarod hogy legyen a szint határ..

ha 60 ig akarod akkor-> 160-tól egészen a 61-ig kitörlöd, elmented és voálá!

Sipex © 2013


Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----
______The Best Modder______
 
SociiDátum: Szombat, 01.05.2013, 11:50 PM | Üzenet # 43
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Kösz
 
sociTHEORIGINALDátum: Vasárnap, 01.20.2013, 5:24 PM | Üzenet # 44
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 16
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Most komolyan, végigolvastam ezt a fárasztó párbeszédet és az jött le nekem, hogy ha egyszer már megvetted, akkor miért pont moddolni akarsz? Nem lenne egyszerűbb mondjuk elkezdeni játszani és olvasgatni az alap scripteket + egy kis angol tudás sem árt, mivel azért nem magyar emberek készítették a scripteket és ugye ez a kérdés is, hogy miért Account Systemmel kezdtél, ha már ilyen pronak hiszed magad, hogy moddolj. Egyébként meg, ha vennéd a fáradtságot és elsőnek körülnéznél a CoD2 főkönyvtárában és megnézegetnéd, tanulmányoznád az iwd-ket, illetve gsc-ket(scriptek), talán.. mondom csak talán... megértenéd!

••••••••THE•ORIGINAL•••••••••
•••••••••xFire:•soci10••••••••••
 
DragHunDátum: Hétfő, 01.21.2013, 1:22 AM | Üzenet # 45
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
Van benne valami!

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
Fórum » Egyéb » Moding Alapok » Account System ALAP TDM MOD! (Evvel a moddal el kezdhetitek a saját account system modotok)
Keresés:

Oldal by ^Neon |Xfire:martagvagy © 2020 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz