Account System ALAP TDM MOD!
|
|
sociTHEORIGINAL | Dátum: Hétfő, 01.21.2013, 9:23 AM | Üzenet # 46 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 16
Állapot: Offline
| Végre valaki! Köszi! Gondolom te sem így kezdted, hogy nesze neked Acc Sys csinálj egy faja modot. Nem?
••••••••THE•ORIGINAL••••••••• •••••••••xFire:•soci10••••••••••
|
|
| |
DragHun | Dátum: Hétfő, 01.21.2013, 8:09 PM | Üzenet # 47 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
| kb xD
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
trapi | Dátum: Szombat, 03.23.2013, 4:08 PM | Üzenet # 48 |
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 10
| valaki ebbe az accunt modba duna killstriket leírni ????????? hogy pl 3 killstrike 3 gránát 10 kill strike 500 xp 20 killstrike 1200xp
valaki leírná ezt nekem kéreeeeeem ( Úgy hogy meg is adja mert ami fenn van az nem adja meg csak ki írja ...
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 04.02.2013, 5:28 AM | Üzenet # 49 |
*-*
Üzenetek: 224
| Kedves trapi!
Ennyi lenne az egész!
Kód if(isPlayer(attacker)) { attacker.killstreak++; //itt adod meg a változót if(attacker.killstreak==5) //itt is a változót és a killstreak értékét. { attacker takeweapon("frag_grenade_american_mp"); attacker giveweapon("frag_grenade_american_mp"); attacker setweaponclipammo("frag_grenade_american_mp", self getammocount("frag_grenade_american_mp")+3); attacker iprintlnbold("^1Jutalmad 3 Gránát!"); iprintln(attacker.name + "^7- Elérte a ^15 KillStreakot!"); } if(attacker.killstreak==10) { attacker iprintlnbold("^1Jutalmad Max Ammo!"); iprintln(attacker.name + "^7- Elérte a ^110 KillStreakot!"); attacker givemaxammo(self.pers["weapon"]); attacker setweaponslotammo("primary", 9999); attacker setweaponslotammo("primaryb", 9999); }
Köszönöm a figyelmet!
UI: Már írtam/tunk a "Killstreak"-ról topikot, olvasgatni kéne a fórum többi témáját is.
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
Az üzenetet módosította: Sipex - Kedd, 04.02.2013, 5:28 AM |
|
| |
GYUF | Dátum: Szerda, 04.03.2013, 0:36 AM | Üzenet # 50 |
Közlegény
Üzenetek: 7
| Üdv mindenkinek.
El akartam kezdeni egy új modot mert támad egy jó öltem, és az alap accsys lett volna az alap. No igen de egy hibát dob a gép ami szerintem nem a modba van mert alapot teszteltem le, hogy megy-e, win7 van a gépen előtte xp, win8 simán ment a mod itt meg hibát ír, így egy kis segítséget kérnék.
Kód ******* script runtime error ******* type undefined is not a localized string: (file 'maps/mp/gametypes/tdm.gsc', line 100) precacheString(game["xp"]); * called from: (file 'maps/mp/gametypes/_callbacksetup.gsc', line 15) [[level.callbackStartGameType]](); * started from: (file 'maps/mp/gametypes/_callbacksetup.gsc', line 10) CodeCallback_StartGameType() * ************************************ Error during initialization: script runtime error (see console for details) (file 'maps/mp/gametypes/_callbacksetup.gsc', line 10)
Remélem Neon, vagy Sipex vagy valaki tud segíteni mert kétlem, hogy régen jó volt most meg nem .
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szerda, 04.03.2013, 0:42 AM | Üzenet # 51 |
Ezredes
| Szia, ezt kapcsold ki cfg be:
ezzel a parancsal de elsőnek nézd meg nincs e benne ilyen. set g_logSync "0"
vagy
developer "0"
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
GYUF | Dátum: Szerda, 04.03.2013, 0:46 AM | Üzenet # 52 |
Közlegény
Üzenetek: 7
| developer "0" kellet köszönöm DragHun,
... Egy csak egy legény van talpon -e világon. AZ IS ÉN VAGYOK! ...
|
|
| |
Shifti | Dátum: Szerda, 04.03.2013, 4:30 PM | Üzenet # 53 |
Közlegény
Üzenetek: 9
| az az xp-s cu nem működik eszt írja ki bad token "í" bemásoltam a gametyp maps mp-be és a tdm-be előhívtam de nem működik
|
|
| |
DragHun | Dátum: Csütörtök, 04.04.2013, 8:19 PM | Üzenet # 54 |
Ezredes
| Most ezt nem értem, fogalmazd meg érthetőbben.
|
|
| |
Sipex | Dátum: Péntek, 04.05.2013, 3:48 PM | Üzenet # 55 |
*-*
| Szerintem arra értette hogy az "XP" nem működik neki, mivel nem ismeri fel a +i+-t!
Sipex © 2013
Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké. ---->>> X-fire & GSC: thessos <<<---- ______The Best Modder______
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 04.06.2013, 0:21 AM | Üzenet # 56 |
Ezredes
| Nem értem *-* xD
|
|
| |
Sipex | Dátum: Kedd, 06.11.2013, 3:01 PM | Üzenet # 57 |
*-*
| Mivel a _rank.gsc-ben ahol az a függvény rész van hogy: for(+i+;i=0) valami ilyesmi és szint=i-vel. Nos, ezt nem ismeri fel mivel nincs threadolva a rank.gsc Ennyi!! Sipex © 2013
|
|
| |
Cyborg | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 5:46 PM | Üzenet # 58 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| Kedves DragHun (^Neon), Sipex, az lenne a kérdésem, hogy ugye leírtátok a pénz és az xp adást, meg is csináltam .gsc fájlt. Az lenne kérdés, hogy: 1: a .rar meik részére tegyem? 2: mi a console parancsa (pl. /xp add all players).... [csak irtam vmit...] 3: és találtam olyat, hogy kozep.gsc fájl, az az, hogy beirom console-ba pl. /rcon kozep [szöveg] és azt beirja középre?
Válaszotokat előre is köszönöm!
|
|
| |
matka5912 | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 6:40 PM | Üzenet # 59 |
Közlegény
Üzenetek: 10
| Szia Cyborg!
1. A .rar-t azt csomagold ki a Cod2 Fő mappába (Lehet így is...Activision/Call of Duty 2/mods/Cyborg_mod(a mappa nevét átírhatod nyugodtan, de fontos, hogy space(szóköz) ne legyen benne mert mikor indítod a modot nem fogja találni...ezért általában egy " _ " jel van az helyett :D), a gsc-ket(scripteket) pedig a maps/mp/gametypes mappába kell tenni. 2. A console parancs az /rcon xp all (illetve id-vel) /rcon xp 1... Az ID megtekintéséhez ezt be kell írni /rcon status és shift+0-val előhozod a nagy consolet és megnézed kinek mi. Ugyan így van a pénzel is.. /rcon money all vagy id-vel /rcon money 1 3. Igen. De előtte thread-oldbe a gsc-t és akkor ha jó a script menni fog. /rcon kozep Sziasztok!
Remélem tudtam valamit segíteni. Bocsi, hogy így össze hánytam mindent!
|
|
| |
Cyborg | Dátum: Szerda, 07.17.2013, 7:11 PM | Üzenet # 60 |
Közlegény
Üzenetek: 12
| Kedves matka5912,
Mivel nagyon kezdő vagyok (és szándékosan acc sys-el kezdtem...) ugy csináltam, hogy: 1. volt egy másik .gsc fájl 2. ezt a .gsc-t átmásoltam másik mappába majd minden tartalmát kitöröltem 3. bemásoltam amit leirtatok scriptet (vmit) 4. elmentettem és bemásoltam ahova kell a .../mp/gametype mappába (vhova fejből írtam).
Ez igyis menni fog jol?
Válaszod nagyon köszi! CYboRG!
Az üzenetet módosította: Cyborg - Szerda, 07.17.2013, 7:20 PM |
|
| |