Szombat, 11.28.2020, 1:47 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
Cod2 Modding
Főoldal | Regisztráció | Belépés
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Fórum » Egyéb » Moding Alapok » Account System ALAP TDM MOD! (Evvel a moddal el kezdhetitek a saját account system modotok)
Account System ALAP TDM MOD!
SipexDátum: Szerda, 07.17.2013, 7:20 PM | Üzenet # 61
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Hírnév: 2020
Állapot: Offline
Szia Cyborg!

Mármint most mit másoltál hova, mert nem nagyon értem.. smile

Részletesebben leírnád nekem? Köszönöm előre is!!

Sipex © 2013


Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----
______The Best Modder______
 
CyborgDátum: Szerda, 07.17.2013, 7:22 PM | Üzenet # 62
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Most editeltem a kérdést nézd meg :D

Hozzáadva (07.17.2013, 7:22 PM)
---------------------------------------------
De amugy bejelöltelek x-en és ott is beszélhetünk!


Az üzenetet módosította: Cyborg - Szerda, 07.17.2013, 7:25 PM
 
SipexDátum: Szerda, 07.17.2013, 7:25 PM | Üzenet # 63
*-*
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 224
Hírnév: 2020
Állapot: Offline
Eddig jó hogy oda bemásoltad, már csak a modba "thread"-olni kell wink

A Callback_Start_Gametype() fv.-ben!!

Sipex © 2013


Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire & GSC: thessos <<<----
______The Best Modder______
 
onpressDátum: Vasárnap, 07.21.2013, 3:29 PM | Üzenet # 64
Közlegény
Csoport: Letiltottak
Üzenetek: 6
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Üdv!
@matka5912

Idézet
Szia Cyborg!

1. A .rar-t azt csomagold ki a Cod2 Fő mappába (Lehet így
is...Activision/Call of Duty 2/mods/Cyborg_mod(a mappa nevét átírhatod
nyugodtan, de fontos, hogy space(szóköz) ne legyen benne mert mikor
indítod a modot nem fogja találni...ezért általában egy " _ " jel van az
helyett :D), a gsc-ket(scripteket) pedig a maps/mp/gametypes mappába
kell tenni.
2. A console parancs az /rcon xp all (illetve id-vel) /rcon xp 1... Az ID megtekintéséhez ezt be kell írni /rcon status és
shift+0-val előhozod a nagy consolet és megnézed kinek mi. Ugyan így van
a pénzel is.. /rcon money all  vagy id-vel  /rcon money 1
3. Igen. De előtte thread-oldbe a gsc-t és akkor ha jó a script menni fog. /rcon kozep Sziasztok!

Remélem tudtam valamit segíteni. Bocsi, hogy így össze hánytam mindent!

Ez nem egészen helyes!
Ugyanis nem /rcon money all,se xp all,hanem ha simán futtatod akkor /g_xp all,vagy /g_money all!
És ha szerveren akkor értelemszerűen /rcon g_xp all,vagy /rcon g_money all!
TESZTELVE A KÓD!

Remélem segítettem!
 
matka5912Dátum: Csütörtök, 07.25.2013, 5:33 PM | Üzenet # 65
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 10
Hírnév: 5
Állapot: Offline
Szia onpress!

Idézet
Ez nem egészen helyes!
Ugyanis nem /rcon money all,se xp all,hanem ha simán futtatod akkor /g_xp all,vagy /g_money all!
És ha szerveren akkor értelemszerűen /rcon g_xp all,vagy /rcon g_money all!
TESZTELVE A KÓD!
Értelek én. De általában ez a parancs "mindenhol" vagy a másik esetben az xp/money helyett g_xp/g_money van ha rcon-ra csinálják az ilyent + valahol (azt hiszem) van/volt a honlapon/fórumon is egy tutorial, hogy hogyan kell xp/pénzt adni egy játékosnak és ott ez volt az alap parancs. bal bal bla... biggrin Gondolom érted mit akarok mondani. smile
De köszönöm a hozzászólásodat! biggrin

Üdv. matka5912 /Pshiotox/

/Módosítás/
Ohh és meg is találtam. biggrin 3 oldal Sipex írt nekünk egyet! smile

Idézet
(Tordai)Hali.
az lenne még a kérdésem hogy ha fellépek miért nincs az hogy pénz adás + xp adás?
ha tudsz nekem egy ilyen Scriptet felrakni megköszönném.

Köszi.

Üdvözöllek!

Most adok 1 scriptet amivel tudsz xp-t meg pénzt adni..

init()
{
level notify("boot");
wait 0.05;

thread xp();
thread money();
}

xp()
{
level endon("boot");

setcvar("g_xp", "");
while(1)
{
if(getcvar("g_xp") != "")
{
if (getcvar("g_xp") == "all")
setcvar("g_xp", "-1");

movePlayerNum = getcvarint("g_xp");
players = getentarray("player", "classname");
for(i = 0; i < players.size; i++)
{
player = players;

thisPlayerNum = player getEntityNumber();
if(thisPlayerNum == movePlayerNum || movePlayerNum == -1)
{

players.xp+=2500; Ha nem így van a modba, akkor megnézed és átírod.
players iprintln(">> ^1+2500XP");

}
}
setcvar("g_xp", "");
}
wait 0.05;
}
}

money()
{
level endon("boot");

setcvar("g_money", "");
while(1)
{
if(getcvar("g_money") != "")
{
if (getcvar("g_money") == "all")
setcvar("g_money", "-1");

movePlayerNum = getcvarint("g_money");
players = getentarray("player", "classname");
for(i = 0; i < players.size; i++)
{
player = players;

thisPlayerNum = player getEntityNumber();
if(thisPlayerNum == movePlayerNum || movePlayerNum == -1)
{

players.money+=2500;
players iprintln(">> ^1+2500$");

}
}
setcvar("g_money", "");
}
wait 0.05;
}
}

Ennek csinálj egy .gsc fájlt, belemásolod és berakod a modba.

utána threadeled és megy is..

Köszönöm a megértésedet!

Sipex © 2013

Nem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
---->>> X-fire: thessos <<<----
______The Best Modder______
Most nézem, hogy g_money/g_xp van... biggrin Rosszul emlékeztem a parancsra. Nálam simán xp/money van és azt mondtam. smile


Az üzenetet módosította: matka5912 - Csütörtök, 07.25.2013, 5:38 PM
 
krissz0027Dátum: Vasárnap, 08.04.2013, 12:36 PM | Üzenet # 66
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nekem valamiért nem működik :S Mindent kijelez, de az xp csík nem változik ölsékor, nem megy feljebb, és azt sem írja ki, ha meg ölök valakit,h + 5Xp.
Mi lehet a gond?
 
DragHunDátum: Szerda, 08.07.2013, 9:35 PM | Üzenet # 67
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
írd be a startgametypeba hogy PrecacheShader("white");

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
DragHunDátum: Hétfő, 08.12.2013, 1:14 AM | Üzenet # 68
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
Szia, ez így nem lessz jó!.

Elsőnek is, le kellene mentetni a hpt, és minden sawnkor be töltetni a változót.

Vagy esetleg egy könnyebb megoldás az hogy, minden szintlépéskor, adsz neki egy változót.
Azt a változót le menteted a .csp be!

És a spawnplayer végébe be teszel egy ellenörzést

Kód
if(eletadas==1)//Első szint
{
self.maxhealth = 110;
self.health+=10;
}
if(eletadas==2)//Második szint
{
self.maxhealth = 120;
self.health+=20;
}


“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
DragHunDátum: Hétfő, 08.12.2013, 1:16 AM | Üzenet # 69
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Hírnév: 9
Állapot: Offline
De mondjuk úgy is csinálhatod hogy

Kód
if(self.deaths==1)
{
self.maxhealth = 110;
self.health+=10;
}


És akkor nem kell változót létrehozni biggrin


“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”
.:: Üdv ^Neon ::.
_________________________
 
omaSpencerDátum: Szerda, 10.02.2013, 12:19 PM | Üzenet # 70
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 37
Hírnév: 2
Állapot: Offline
Meglestem ezt a modot, és van pár észrevételem, az első mi értelme, hogy alapból 200xp-t ad a mod????
 
Mert ha csak 10-et adna, és nem 93583485738457834lenne az xp határ, hanem logikusan, és értelmesen lenne felépítve a fejlődés.
 
A rang rendzser botrányos.....
 
A rangokat soha nem irnám meg így... egyszerűbb és logikusabb egy tömbbel megoldani. És így nem kell 160x precache-zni 2x, string + kép.
 
Hanem egy for ciklussal elintézi az egészet.
 
A szerkeztése mindentekintetben egyszerűbb.
 
A login menü-ben nem értem mi értelme az egész a-b-c-t megadni neki, mivel 90%-ban begépeli a jelszót..Ami megintcsak 90%-ban annyiból ál hogy:
 
felhasználó név: asdasdasdasdasdasd
jelszó: asdasd
 
Ez elkerülhető lenne egy egyszerű gombbal, hogy "nem akarsz bejeletkezni akkor nyomjá ide"
 
De inkább kényszeritünk vkit, hogy regeljen be, és így bassza teli a scripdatát a kamu regjével, amit minden fellépésnél ujra csinál mert nem jegyzi meg a mod, és ő még ugysem.
 
Azt hiszem ezek a leglényegesebb észrevételeim.
 
Aki szeretne vitába szállni, írjon nyugodtan PM-ben.
 
Fórum » Egyéb » Moding Alapok » Account System ALAP TDM MOD! (Evvel a moddal el kezdhetitek a saját account system modotok)
Keresés:

Oldal by ^Neon |Xfire:martagvagy © 2020 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz