Account System ALAP TDM MOD!
|
|
DragHun | Dátum: Szombat, 08.04.2012, 6:16 PM | Üzenet # 1 |
Ezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 191
Állapot: Offline
| Sziasztok!
FRISSÍTVE!!! 2012.09.11
(Thanks For eDem's) Készítettem nektek egy Alap Account System TDM modot! Ezzel a moddal el is kezdhetitek írogatni a saját account systemes modotokat!
A modról annyit kell tudni hogy, 160 lvl található benne! És bigjump! Ennyi!
A többit neked kell el készítened!
És még ezt írjátok be startgametype ba a fő gsc ben találod: precacheshader("white");
Ezzel fogod látni az xp csíkot!
Letöltés:Katt ide:>>@<<
Ha bármi kérdésetek van ebbe a témába fel tehetitek!
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Admirális | Dátum: Szombat, 08.04.2012, 10:08 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 8
| Az lenne a kérdésem hogy én hogy tudom kipróbálni ezt a modot?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 08.04.2012, 10:42 PM | Üzenet # 3 |
Ezredes
| Venni kell elsőnek is valahol egy szervert pl: Clans.hu Oda fel töltöd a modot, utána be configolod a szerveredhez illően és kész is! De előtte amit fel telepítesz modot töröld le pl:epam
Ha így sem érted Pm vagyXfire: martagvagy
“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.” .:: Üdv ^Neon ::. _________________________
|
|
| |
Socii | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:01 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Üzenetek: 18
| Kérdésem:
Ha letöltöttem a .rar fájlt akkor csak iwd-be kell összetömörítenem az egészet?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:04 PM | Üzenet # 5 |
Ezredes
| Figyelj, meg fogod le szeded és ki tömöríted! Ez nem nagy kaland
És ha ez meg van be configolod a cfg-t és fel teszed a szerveredre
|
|
| |
Socii | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:07 PM | Üzenet # 6 |
Közlegény
| Mivel nem nagyon vagyok modos ember és már nem nagyon cod2-zök de mivel megvettem csinálni akarok egy szerót és még nem nagyon értem ezt a szöveget hogy beconfigolás stb...:D és ne vedd sértésnek de egyszerűbben leírod?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:16 PM | Üzenet # 7 |
Ezredes
| Amit le szettél cuccot, abba lesz olyan file hogy: szerver.gsc
Ezt meg nyitod! És látni fogod hogy mellé lesz írva magyarúl hogy mi mi! " " macska körömben kell szerkeszteni pl:
set rcon_password "jelszavadideírdbe" //Admin jelszó sv_hostname "Szervered neve" set sv_wwwBaseURL "http://IP PORT NEM KELL!!/felhasználóneved/server/" //gyors letöltő link!
|
|
| |
Socii | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:24 PM | Üzenet # 8 |
Közlegény
| Akkor szóval rendelnem kell szerót hogyha nem akarom azt hogy aki feljön annak 20 kb/s-mal töltse a modot?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:29 PM | Üzenet # 9 |
Ezredes
| Nem muszáj de abba most ne menjünk bele, www.clans.hu innen vegyél egy szervert. 10 slot ost és egy paranccsal ingyen fel teheted annyira amennyire csak szeretnéd
/rcon sv_maxclients 64<-ezt a számot akár mennyire át írhatod! (cod2 ben csak 64 slot a leg nagyobb!)
A slot csak next mapp után lép érvénybe!
|
|
| |
Socii | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:32 PM | Üzenet # 10 |
Közlegény
| akkor lehet nem teszek modot a szeróra mert most végülis azthittem hogy valahova valami ftp szeró vagy ilyesmi van ehhez hogy feltöltöm oda a modot és akkor nem 20 kb/s-al tölti...
|
|
| |
DragHun | Dátum: Szombat, 09.08.2012, 9:33 PM | Üzenet # 11 |
Ezredes
| Meg lehet oldani a házi szervert de oda komoly net kell és komoly gép
|
|
| |
Socii | Dátum: Vasárnap, 09.09.2012, 1:28 AM | Üzenet # 12 |
Közlegény
| Hozzáadva (09.09.2012, 1:28 AM) --------------------------------------------- azt szeretném még kérdezni hogy hogyen lehet saját ipcímről mert láttam olyat is hogy oda feltölteni a modot
|
|
| |
DragHun | Dátum: Vasárnap, 09.09.2012, 11:42 AM | Üzenet # 13 |
Ezredes
| Hát erre nem tudok választ adni mivel nem csináltam még házi szerót, mert nem látta értelmét
|
|
| |
Socii | Dátum: Vasárnap, 09.09.2012, 12:50 PM | Üzenet # 14 |
Közlegény
| És ha kiakarom venni a bigjumpot akkor mit kell csinálni?
|
|
| |
DragHun | Dátum: Vasárnap, 09.09.2012, 1:08 PM | Üzenet # 15 |
Ezredes
| ki törlöd
|
|
| |